26. avg 2004 23:48
Draga Suzana!
Drago mi je da netko primjećuje moje raznovrsne jelovnike. Ja sama imam osjećaj da se stalno ponavljam. Naime, nisam kod kuće, već sam zaposlena. Pedagog sam u privatnom školskom boravku i radim s djecom s posebnim potrebama. Možda u zadnja dva tjedna imam malo više vremena da se posvetim kuhanju jer sam od sredine osmog mjeseca na porodiljskom dopustu (za koji tjedan trebam roditi!). Inače, suprug i ja živimo sami (za sada) i volimo jesti fine stvari i uživati u njima. Kako nas po cio dan nema kod kuće i ne vidimo se do navečer oko 18 sati, to zajedničko slobodno vrijeme volimo iskoristiti za zajedničko jelo i čavrljanje. Stoga, nastojim nekako naći vremena i za kuhanje (a to jako jako volim raditi), ali naravno i za obaveze na poslu. Inače mi je radno vrijeme (bilo) od 9 ujutro do 5 popodne.
(Napisala bih ja i na slovenskom ono što priprema za ručak, ali se bojim da možda nešto krivo ne napišem, pa da to ne ispadne još gore!!!)
Sutra spremam škampe na buzaru, prilog je tjestenina, a za desert ću po prvi puta raditi tiramisu!
Lidija...