2. jun 2004 19:34
Joooj, mi smo pa danes jedli gojene zelene šparglje z majonezo za predjed, pa ta mlad krompirček v roru z rožmarinom in perutničke ter bedrca (piščančja). Pa ogromno skledo domače zelene solate. Mljac! Angelina
2. jun 2004 19:34
Joooj, mi smo pa danes jedli gojene zelene šparglje z majonezo za predjed, pa ta mlad krompirček v roru z rožmarinom in perutničke ter bedrca (piščančja). Pa ogromno skledo domače zelene solate. Mljac! Angelina
4. jun 2004 12:18
Danes pripravljam zeljne krpice (z baze) s testeninami in kuhano prekajeno kračo. LP, Stanka
4. jun 2004 18:11
Danes konjski golaž z kruhovimi cmoki in kisla paprika ( pospravljanje kleti ), ter palačinke z nadevom po želji. Nedavno sem se navdušila za javorjev sirup. super paše k palačinkam. Jutri: booooooooooo........................................??????????????????????????? Lumpica
6. jun 2004 22:39
Danes sem pripravljala Sarmo,domace Kvasene Rogljice, Prazen Krompir, Peceneg Piscanec, Solata z kumaricami in paradiznikom ki sem jih posolila,dodala kisle smetane in zmesala Sporočilo je spremenil(a) kuchen dne 07. jun 2004 23:03:59
6. jun 2004 23:30
Danes sva imela za kosilo piščančje meso v smetanovi omaki in riž. Za posladek pa banane s kokos-kapučino sladoledom. Za večerjo pa kos kruha z margarino in marmelado (pa kozarec mrzlega mleka).
7. jun 2004 9:55
Danes piščančje meso v melancanovi omaki, solata, jutri rižota iz rdečega riža... lp, lidka
7. jun 2004 11:56
Vceraj: piscancji file v smetanovi omaki z grahom in korenjem, kruhovi cmoki ter mesana solata za posladek pa zemeljni narastek Danes: makaronovo meso, mesana solata ter skutne palacinke Natasa
7. jun 2004 17:35
Nedjelja: rižoto sa junetinom, zelena salata, sladoled Ponedjeljak: mahune varivo s kuhanim kobasicama, sladoled Pozdrav od Lidije...
8. jun 2004 8:53
Včeraj: juha od nedelje in golaž z grahom. Danes: še iščem idejo, a v rezervi je pašta z ragujem, če mi nič boljšega ne pade na pamet. Pa par bučk imam v hladilniku. Kaj bi se dalo z njimi naredit? Suzana
8. jun 2004 9:18
Bučke z kislo smetano njam njam..Isto kot gobe. LevinjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Tortelini z bučkami in slanino