5. okt 2023 13:42
Danes: juha
krutoni
5. okt 2023 13:42
Danes: juha
krutoni
5. okt 2023 16:55
Johana, vse dobro ti želim!
Danes ostanek musake in solata.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. okt 2023 16:57
5. okt 2023 19:29
Trixi je napisal/a: |
Johana, vse dobro ti želim! Danes ostanek musake in solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. okt 2023 16:57 |
Hvala , Trixi, okrevanje in pot bo še doooooolgaaaaa, upam, res, da se bo tako dobro celilo, da bom previdna s hojco, da ne bo potrebne nobene operacije. Kljub konjskim tabletam, so bolečine kar hude, to moram priznati, žal se vsako minuto sprašujem, zakaj vendar nisem poslušala moža in se spreobula, oz. sploh šla v mokrem na njivo, ampak zdaj je, kar je, po toči zvoniti je absolutno vedno prepozno
5. okt 2023 21:11
Oj, oj Johana kaksna nezgoda. Nesreca res nikoli ne pociva. Sele sem to zasledila. Jaz zelo tezko hodim in to pocasi. Zelim ti zdravo uspesno okrevanje cim vec potrpezljivosti. 🌹🌹🌹🌹🍀🍀🍀🌹🌹🌹🍁🍁🍁
6. okt 2023 12:53
Amelia je napisal/a: |
Oj, oj Johana kaksna nezgoda. Nesreca res nikoli ne pociva. Sele sem to zasledila. Jaz zelo tezko hodim in to pocasi. Zelim ti zdravo uspesno okrevanje cim vec potrpezljivosti. 🌹🌹🌹🌹🍀🍀🍀🌹🌹🌹🍁🍁🍁 Amelia
|
O, draga Amelia, najlepša hvala
Danes: rižota z
mešanica radičev s
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 8. okt 2023 13:36
6. okt 2023 12:54
Petek:
Ričet
Pozdravček!
7. okt 2023 8:11
Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, puranja in svinjska rolada s pršutom in sirom, panirane dežnikarice, zelena solata z zeljno in fižolom
7. okt 2023 13:47
Danes: domača pica z dodanim jajcem
paradižnikova solata
za moški del, zame radler-bezeg
7. okt 2023 16:53
Dušeno zelje, krompir, žganci, pečenice
8. okt 2023 11:55
Včeraj zelenjavna juha, srna v vinski omaki, vlivanci, paradižnik v solati, marmeladni rogljički...iz skrinje- že narejeni, samo spečeni
Goveja juha z knedli iz vrečke, mesna musaka s krompirjem in popečenim bučkami, stročji fižol v solati, tortice iz listnatega testa in limonine kreme (improvizacija)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Rumove kocke