30. mar 2023 18:25
Danes telečji zrezki v omaki z zdrobovo klobaso s skuto. Zraven solata - regrat, zeljna, zelena in fižol.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30. mar 2023 18:31
30. mar 2023 18:25
Danes telečji zrezki v omaki z zdrobovo klobaso s skuto. Zraven solata - regrat, zeljna, zelena in fižol.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30. mar 2023 18:31
30. mar 2023 18:29
Tole bom pa jaz na postni petek skuhala. No, ne
to kar je kuhala Trixi,ampak kar je napisala Malaga.
Mi pa danes piščančje trakce v zelenjavni omaki z porom in sladkimi feferoni in solato.
Sporočilo je spremenil(a) Anemiilat dne 30. mar 2023 18:32
31. mar 2023 13:27
Petek:
Juhica od včeraj, tokrat z rezanci; nadevana pečena paprika - pohana, pohani rjavi šampinjoni ; zelena solata
Pozdravček!
31. mar 2023 17:21
Hvala vsem za nasvete glede štukljev. Johana - ja takšne je delala moja mami, samo s pogreto smetano, samo to se sedaj kar težko dobi.
Danes za ene pire in repa, hrenovka, za druge pire in gov.medaljoni v omaki (iz zaloge), solata:
31. mar 2023 17:43
Ossi, v Laškem, Radečah in naokoli se pregreta smetana kar dobi. Je tudi kar uporabljana v gostilnah.
Pri nas pa skutne štruklje, nadev skuta, pregreta smetana, sol, lahko jajce, malo nasekljanega peteršilja, zakuhamo v mešanico mleka in vode in počasi skuhamo. Del nadeva uide v tekočino. Mmmmmmm...
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 31. mar 2023 17:46
1. apr 2023 0:35
Danes: rojstni dan pri svaku-moževemu bratu
lečina juha
domača pica
solata iz več vrst radiča
skutin štrudelj
1. apr 2023 12:33
Danes: po doooolgem času-mesna musaka
velika skleda vitaminov iz moje njive, še lansko:
mešanica radičev, zimska solata, motovilec, regrat s
1. apr 2023 13:12
Sobota:
Zelenjavna juhica; pečeno pišč.bedro, krompir "rosti", paradižnikova omakica; zelena in zeljnata solata
Pozdravček!
1. apr 2023 14:52
Sobota
Fižolova juha, staki, hrustjavi kromipir(tudi jaz sem preizkusila recept iz Masterchefa🙂), regrad, skutino-jabolčni zavitek, kava:
Zdaj pa ven na sonece - najprej sprehod, potem malo brklanja okoli hiše.
2. apr 2023 9:08
Petek: bučkina juha s porom, skutin ajdov štrukelj, zeljnata solata s fižolom
Sobota: goveja juha z rezanci, narastek iz ajde, piščančjega mesa in brokolija, motovilec
Nedelja: goveja juha s palačinko, musaka, motovilec, kitajsko zelje s fižolom, borovničevi mufini
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Burek z lahko solato