21. avg 2020 15:49
Kaj bom jutri pokosil še ne vem, vem pa da sem danes shujševalno kuretno v zelenjavni čorbi.
21. avg 2020 15:49
Kaj bom jutri pokosil še ne vem, vem pa da sem danes shujševalno kuretno v zelenjavni čorbi.
22. avg 2020 13:26
Sobota:
Pečen krompirček, panirane pišč. nogice in sv. file, zelena solata, mešana solata; borovničevo pecivo, džin-tonik (za mene)
Pozdravček!
23. avg 2020 7:44
Včeraj sem na vikend ribolovu na ribniku, z malo kuhinjske opreme, za večerjo pripravila pečeno meso, pečena jajčka in mešano solato, za sladico pa doma pečeno pecivo z drožmi in rožiči, dopoldanska malica pa tudi doma pripravljeni toast sendviči, enako z drožmi. Seveda ni manjalo niti pivo in kava
Danes pa bom pripravila njoke v sirni omaki, kuhane klobase in mešana solata.
23. avg 2020 14:06
Bučna Hokkaido juha, srnin hrbet v omaki, štruklji s skuto, paradižnik v solati, orehovi muffini s slivami, kava s smetano
23. avg 2020 18:13
Nedelja:
Danes pri prijateljih na kosilu...
Pozdravček
23. avg 2020 20:52
Dragička, zaslužila si si eno prosto nedeljo :)
24. avg 2020 15:04
Ponedeljek:
Piščančji paprikaš, široki rezanci, mešana solata
Pozdravček!
24. avg 2020 21:58
Obožujem piščančji paprikaš s širokimi rezanci. Jao, Dragička, zakaj nisem bližje? Sploh zdaj, ko imam čas ... :)
25. avg 2020 10:04
Mamamia, na Zidu si napisala, da si delala buzaro... Predvidevam, da si na "rezervni lokaciji", torej približno 60 km od mene. "Rokavica je vržena"!
Pozdravček!
25. avg 2020 13:47
Torek:
Enolončnica; bučnica (iz zaloge)
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Pasta iz ingverja in česna