16. avg 2019 9:30
Včeraj sem naredila krompirjevo testo za kruh, vanj ovila klobase s sirom in spekla. Poleg kuhan krompir, popečen na toast pekaču ter paradižnikova solata s kumarami
16. avg 2019 9:30
Včeraj sem naredila krompirjevo testo za kruh, vanj ovila klobase s sirom in spekla. Poleg kuhan krompir, popečen na toast pekaču ter paradižnikova solata s kumarami
16. avg 2019 13:43
Danes: prvi moj zabeljen fizol in
ostanki ocvrtih zrezkov
paradiznikova solata
sladoled, breskve
17. avg 2019 15:21
Danes imam končno moža doma in smo po njegovi tedenski odsotnosti v bolnišnici skupaj jedli kosilo. Naredila sem domač rumen masleni fižol v paradižnikovi omaki, kuhan domač krompir, telečje naravne fileje, zeljno solato z zeljno.
17. avg 2019 22:04
Danes: domače telečje hrenovke
solata
domač
breskve, sladoled
18. avg 2019 13:36
Danes: alpska juha
pečen kare
pečen
domača endivija in radič s
breskve, sladoled
18. avg 2019 14:21
Četrtek: golaž, makaroni in zelena solata (počasi se tud moj privaja na testenine ).
Petek: juha z rezanci, v koščkih krompir, naravni zrezki, bučke z zelenjavo, zeljna solata.
Sobota: alpska juha, piščančji zrezki, riž, zeljna in kumarična solata.
Nedelja: goveja juha z rezanci, restan krompir, vratovina, zelenjavna priloga, zelena solata, puding.
18. avg 2019 15:50
Danes tople kumare, hrenovka, kruh...za posladek in obiske breskova pita z višnjami.
18. avg 2019 19:28
Nedelja:
Po skoraj dveh tednih spet domača kuhinja
Pire krompir/bučka; čebula, paprika, bučka; popečen mesni doruček; rdeča pesa
Pozdravček!
19. avg 2019 13:59
Ponedeljek:
Paprika polnjena s sirom in krompirjem, pečena v pečici; bučnica
Pozdravček!
19. avg 2019 15:29
Danes zelenjavna juha z zdrobom, špageti s toscansko omako, zeljna solata z zeleno solato, pita
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci