17. maj 2024 19:16
Danes: pečen losos
pomfri iz cvrtnika
paradižnikova solata
jagode
17. maj 2024 19:16
Danes: pečen losos
pomfri iz cvrtnika
paradižnikova solata
jagode
18. maj 2024 12:46
Sobota:
Filana paprika, pire krompir; tiramisu
Pozdravček!
18. maj 2024 13:31
Danes: domača pica
paradižnikova solata
za moški del, zame radler bezeg
sladoled
19. maj 2024 10:39
Včeraj goveja juha z rezanci, ostanek musake, zame file postrvi, zelenjava, berivka
19. maj 2024 13:28
Nedelja:
Piščančja juhica; pečene perutničke s krompirjem, koprov zos; zeljnata solata s feto in olivami
Pozdravček!
19. maj 2024 15:02
Danes: milijonska juha
ocvrta prsa domačega brojlerja v cvrtniku
pečen mladi v pečici
mlado in rdeč radič s fižolom
rolada z vanilijevo kremo in jagodami, sama sem jo naredila včeraj zvečer
sladoled
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 19. maj 2024 15:05
19. maj 2024 15:19
Johana, opa, celo losos na jedilniku pri tebi! Kako si zadovoljna z novim cvrtnikom? Okus?
Danes po povratku hoje po bližnjih hribih zame pečeno piščančje stegno brez kože, solata. Moja dva sta se odločila za obisk pizzerije.. najbrž spet tista pikantna, ki jima je zelo všeč ( podlaga šunka, gobe, sir, tržaška omaka, čili sesekljan, čili cel..)
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. maj 2024 15:24
19. maj 2024 20:45
Trixi je napisal/a: |
Johana, opa, celo losos na jedilniku pri tebi! Kako si zadovoljna z novim cvrtnikom? Okus? Danes po povratku hoje po bližnjih hribih zame pečeno piščančje stegno brez kože, solata. Moja dva sta se odločila za obisk pizzerije.. najbrž spet tista pikantna, ki jima je zelo všeč ( podlaga šunka, gobe, sir, tržaška omaka, čili sesekljan, čili cel..) Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. maj 2024 15:24 |
Trixi, pri nas bi bil losos večkrat na jedilniku, če ne bi bila cena tako visoka S cvrtnikom smo zelo, zelo zadovoljni, okus je bil super, samo nastaviš jed in ti avtomatsko sam izbere temperaturo in čas. Moram povedati, da sem glede na to, da sem pogledala veliko filmčkov na youtubu, tudi sama dala na pohanje pred peko nekaj kapljic olja in ne pride niti slučajno suh. Mislim, da bodo naslednjič na vrsti panirane. Super je tudi, ker je zelo malo vonja po stanovanju, kar se tiče cvrtja.
20. maj 2024 13:15
Ponedeljek:
Ohrovtova enolončnica
Pozdravček!
20. maj 2024 14:21
Danes: juha-domačega, sosedovega bikca
z ribano kašo
meso iz juhe
tenstan
mlado in rdeč radič s
jagode
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Špageti s kozicami in omako Basilico