10. sep 2008 8:01
Goveja juha z ribano kašo. Pire krompir, špinača, hrenovka. Čokoladni puding.
Ne vem, če ne bom sebi privoščila ajdote iz baze .
jasna
10. sep 2008 8:01
Goveja juha z ribano kašo. Pire krompir, špinača, hrenovka. Čokoladni puding.
Ne vem, če ne bom sebi privoščila ajdote iz baze .
jasna
10. sep 2008 9:39
Piščančji trakovi v sirovi omaki, riž z gobami, zeljnata solata
Lep dan in veliko se smejte
10. sep 2008 16:42
Danes je kuhala mami: Svinjska krača, krompir v pečici, radič v solati.... sladice spet ni bilo
MM
10. sep 2008 18:02
Danes ni bilo nič za kosilo. Kovečerja je že narejena: sladko zelje s krompirjem in hrenovko. Jutri dobim obisk in bo: ričet. Pozdravček!
10. sep 2008 19:09
morska medvedka je napisal/a: |
Danes je kuhala mami: Svinjska krača, krompir v pečici, radič v solati.... sladice spet ni bilo [medvedek] MM |
10. sep 2008 21:47
MajaHu je napisal/a: | ||
|
Draga MajaHu, če bi malo bolj pozorno prebirala kul slo, bi lahko videla čudovit album jedi in slaščic izpod rok morske medvedke.
Morda ti tudi ne bi bilo treba odpirati novega foruma o vnaprej pripravljenih kosilih...če bi bila seveda toliko pozorna, kot si zajedljiva.
Ognjič
11. sep 2008 0:33
sreda,torej danes-zelenjavna rižota,stroćji fižolin kumare z kislo smetano v sol. Četrtek-zeljanata juha,narezek.palačinkez jabolčno marmelado. petek-njoki z mesno omako in mešana solata. sobota ker bom sama domapo moji želji testenine z bučkami in neka solata. lLep pozdrav.S. adalbert
11. sep 2008 7:23
Ja in spet bo kuhala mami : Ričet.
In zakaj ne jaz? Ker sem celo dopoldne odsotna in je čisto brez veze da kuham dan prej in jemo pogreto hrano, če pa je mami doma in nima nobenega posebnega dela .
MM
11. sep 2008 9:01
Mami je kuhala:
ponedeljek: pašta fižol
torek: testenine z morskimi sadeži in solata
sreda: krompir in fižol zabeljen s smetano
četrtek: pečeni kosi piščanca, priloga (????) in solata
jutri mami ne bo kuhala, ker bo kuhal sin. Da ne bo pomote, ta mami sem jaz.
Gobica
11. sep 2008 9:13
No včeraj in danes so filane paprike, jutri pa bodo polpeti v omaki, polenta in solata.
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato