15. avg 2008 8:26
mi bomo pa danes jedli testenine z mesom iz pečice in domač bananin sladoled. ariella
15. avg 2008 8:26
mi bomo pa danes jedli testenine z mesom iz pečice in domač bananin sladoled. ariella
15. avg 2008 18:59
Jutri: enostavna grahova juhica z rižem, kotleti s krompirjem v pečici, stročji fižol v solati.
MM
15. avg 2008 20:25
pražen krompir, pečen piščanec, panirane bučke, šopska solata, miške breskva
15. avg 2008 21:47
hedonoist, v kleti, kje pa. Smo ga letos okoli novega leta jedli, pečenega, pa je bil, kot da bi ga jedla danes... Konec koncev mora ostati v kleti, da ga lahkjo spomladi posadimo, kajne? Sem ga pa v soboto videla na tržnici v Celju.
rimljanka - zasebno mnenje
15. avg 2008 22:15
Danes pa jaz nisem prav nič kuhala, lenoba.
Sva šli z Loni na potep do ene druge kolegice, :
Sem se pa nabasala s čevapčiči, pečenim meskom, vsega boga je bilo... Paradižnikovo solato s papriko, čebulo, kumarično solato. Bilo je pa še totalno veliko vsega ostalega.
Sladice prav tako niso šle mimo, bognedaj. Bela pita, medena pita, kavne rezine, rezine črno/bele s kokosovo kremo, makove rezine s čokolado, čokoladne rezine s skutno kremo, neka rezina s sadjem, bananina in čokoladna rolada, pa sigurno sem še kaj pozabila............... Poizkusit sem morala vse, jasno, tudi večkrat... In tale moja kolegica res peče najboljše sladice
lidka
16. avg 2008 15:01
Jutri pa pravo nedeljsko kosilo: goveja juha z ribano kašo, pohan piščančji file, pire krompir, kuhana zelenjava z drobtinicami, zelena solata s fižolom, svečana jagodno - borovničeva torta.
MM
16. avg 2008 19:16
kaneloni, šopska solata, domač malinov sladoled breskva
17. avg 2008 4:26
Puran v sladko kisli omaki z rižem, šobska solata, muffini
Lep dan in veliko se smejte
17. avg 2008 11:07
paradižnikova juha z rezanci, sesekljani zrezki, pražen krompir, tržaški solatnik z mladim zrnatim fižolom.
17. avg 2008 18:35
paradižnikova juha, polpeti, kuhan krompir, mešana solata,sladoled tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Indijska vegetarijanska skleda