18. jan 2008 10:04
petek: pečeni zrezki iz svinjskega vratu, dušeno belo zelje, mlinci ali široki rezanci, solata
sobota: goveji golaž, kruhovi cmoki, solata
nedelja: kokošja juha, pečen piščanec, zelenjavni riž, solata
Julija
18. jan 2008 10:04
petek: pečeni zrezki iz svinjskega vratu, dušeno belo zelje, mlinci ali široki rezanci, solata
sobota: goveji golaž, kruhovi cmoki, solata
nedelja: kokošja juha, pečen piščanec, zelenjavni riž, solata
Julija
18. jan 2008 12:46
danes: gobja rižota z zelenjavo (sem pospravljala hladilnik) jutri: francoska solata, odščipanci (lisicka, si mi dala idejo),spekla bom pirin kruh. V nedeljo bo verjetno nekaj z ribami. lp dome
18. jan 2008 19:43
Kaj pa so to odščipanci? marelica
18. jan 2008 19:59
Odščipanci to so taki majčkeni krogci iz faširanega mesa, ki jih kupim v Mercatorju. (kakšen opis) Drugače so odlični poleti za žar.
Takole je katti ene par let nazaj napisala, v tejle isti temi. Sem šla na Google pogledat, pa sem našla odgovor pri nas.
rimljanka - zasebno mnenje
19. jan 2008 9:46
Hvala Rimljanka. Sicer sem pa lena, da nisem strička Googla vprašala. No pa sem celo slikico našla. Zgledajo kot polpetki iz faširanega mesa.
http://www.ihan.si/?mod=catalog&action=produ
Danes bomo jedli pečen krompir, pečenice in solato.
marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 19. jan 2008 09:47:23
19. jan 2008 12:43
včeraj: pica za moške, krompirjevi žganci (dödöli) za ženske danes: ciganski zrezek in dödöli pečeni v pečici dascha
19. jan 2008 14:00
sobota: čufte v omaki, pire krompir, motovilec z jajčki, jabolčna pita nedelja: goveja juha z rezanci, piščančji file po pariško, pečen krompir, korenje, zelena solata, tiramisu White Daisy
19. jan 2008 16:21
Danes : prebranec,solata-kislo zelje,orehova rolada. Jutri:piščančja juha, kokošiji paprikaš z prelivom , krompir iz pečice, radič. golubić Sporočilo je spremenil(a) golubić dne 19. jan 2008 16:23:21
20. jan 2008 13:20
petek: krompirjev golaž s hrenovko, solata sobota: skleda mešane solate danes: pečen polnjen piščanec, pečen krompir z janeževimi semeni, riž s curryjem, solata fresh
20. jan 2008 14:28
včeraj pečenice z pečenim krompirjem in zelipčnim štajerskom zeljem, za večerjo Španska pita in skleda kristalke danes telečji zrezki v gobovi omaki,pire krompir,kristalka v solati z bučnim oljem,dušen brokoli in sadna solata v kompotu. anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Orehova rolada