2. nov 2007 18:25
petek: goveja juha z gresovimi knedeljčki, v pečici pečene ribe, riž z bučko in korenjem, solata
sobota: fižolova juha, makaroni
marelica
2. nov 2007 18:25
petek: goveja juha z gresovimi knedeljčki, v pečici pečene ribe, riž z bučko in korenjem, solata
sobota: fižolova juha, makaroni
marelica
2. nov 2007 18:52
buča s krompirjem iz pečice, pleskavice, zelena solata (pa malo lutenice zraven pleskavic) Blanchy
2. nov 2007 19:02
Goveji golaž, špageti, solata. LP! fakin712
2. nov 2007 19:21
fakin712, a imate vi 2 kosili na dan??? rimljanka
2. nov 2007 20:23
Ne Rimljanka, nimamo dveh kosil v enem dnevu. . Ker pa včeraj nisem prišla do računalnika, pa sem prej popoldan napisala kaj sem danes kuhala, zdaj zvečer pa kaj bomo imeli jutri, ker spet verjetno ne bo prostora zame tukaj gor, he he. Zadovoljna z odgovorom? Se počutim kot v šoli, ha ha ha! LP! fakin712
2. nov 2007 20:57
In to samo zato, ker sem to jaz vprašala, a ne? rimljanka
2. nov 2007 21:22
Ne zato , ker si ti to vprašala. Vsakemu bi odgovorila. Sicer sem se pa pošalila, a očitno nisi razumela šale. No bolje, da ne razpredam naprej in grem raje spat. LP! fakin712
2. nov 2007 21:41
danes: pečen kotlet, pražen krompir in solata jutri: špinača in pire krompir evamaja
3. nov 2007 10:35
sobota: goveja juha, mesno zelenjavna rižota, zelena solata, buhtlji nedelja: goveja juha, piščančji file po pariško, pečen krompir, grah in korenjček, motovilec z jajčki, sladoled lep pozdrav White Daisy
3. nov 2007 17:27
Danes smo imeli super kosilo,v glavnem iz kulslo: kremno juho iz buc,, prekajen prsut s hrenom, bajadera. Pa zemljice sem tudi naredila po receptu s kulinarike! luckaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Špageti s kozicami in omako Basilico