4. avg 2007 12:25
sobota: zelenjavna rižota, solata nedelja: prežganka, pečen odojek, pečen krompir, zelena solata s koruzo, sadna kupa. jana
4. avg 2007 12:25
sobota: zelenjavna rižota, solata nedelja: prežganka, pečen odojek, pečen krompir, zelena solata s koruzo, sadna kupa. jana
4. avg 2007 13:16
Pečena orada, dušena blitva, zelena solata. Jutri pečen nadevan piščanec in krompir z rožmarinom, dušen riž, solata. fresh
4. avg 2007 13:41
Danes: tortilije nadevane s popečeno šunko z jajci in sirom. LP! fakin712
4. avg 2007 13:43
Aja, jutri bomo imeli pa pasulj. LP! fakin712
4. avg 2007 15:20
včeraj nadevane paprike, polenta, danes ker mi je ostalo malo file od paprike sem naredila čufte in pire krompir sepetalka konjem
4. avg 2007 23:12
Danes:kunec v omaki s jurčki,krompirjevi žganci Jutri:standardno nedeljsko kosilo-goveja juha,restan krompir,pohani zrezki,zelena solata-za sladico pa....smo na dieti tejka77
5. avg 2007 9:42
paradajz juha krpice sa zeljem pohana marinirana pileća krilca paradajz salata s maslinovim uljem Lidija...
5. avg 2007 16:15
Riž, svinjski kare v omaki, paradižnikova solata.
LP
cervus
5. avg 2007 16:46
zelenjavna juha, cvetača z drobtinami na maslu in smetano zelenjavna juha, testenine, polivka z mletim mešanim mesom in bučkami, paradižnikova solata zelenjavna juha, tenstan krompir, pečene bučke, ocvrti piščančji zrezki, paradižnikova in kumaričina solata, sladoled brstična juha, ponjene paprike, krompir v kosih ali kruh nena55
5. avg 2007 21:03
petek:pica
sobota-piknik: odojek, čevapčiči, perutničke,..., malancani , bučke, kumare in krompir v solati, kruh, za sladico pa sadna in čokoladna torta
nedelja: korenčkova juha, pečen krompir, zrezki, solata, ledena kava in sladoled
ponedeljek: zelenjavni ričet oziroma ješprenj
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Domači prijatelj z orehi in čokolado