30. jun 2007 18:34
telečji ragu, domač kruh, maline,sladoled lp dome
30. jun 2007 18:34
telečji ragu, domač kruh, maline,sladoled lp dome
30. jun 2007 23:29
nedjelja: pileća juha s rezancima pečena teleća rebra umak od šampinjona pire krumpir zelena salata sladoled Lidija...
1. jul 2007 7:34
Danes pa gremo na piknik, jedača pa je presenečenje, he he! LP! fakin712
2. jul 2007 7:42
Stročji fižol, krompir v kosih, vse skupaj zabeljeno z domačimi ocvirki. LP! fakin712
2. jul 2007 12:16
filane paprike (če mi jih bo uspelo dovolj zgodaj narediti, bodo že danes za kosilo... če ne pa jutri ) MissLady
2. jul 2007 13:17
danas je ručak od jučer... samo kaj je prilog umak od tikvica i pire krumpir Lidija...
2. jul 2007 17:14
Zelenjavna ponev s sirom, zelena solata. LP! fakin712
2. jul 2007 17:51
nedelja: postrvi na žaru, pečen krompir, mešana solata ponedeljek: juha iz puranje peruti, meso iz juhe v paradižnikovi solati, za popoldan jabolčni zavitek torek: juha, kruhovi cmoki, paradižnikova omaka in popečene bučke lp dome
2. jul 2007 18:26
Danes: pašta z paradižnikovo omako za moške, jaz pa sem si privoščila gobovo omako zraven Jutri: gobova juha in palačinke z borovničevim nadevom - idejo dobila v bazi, ker mi ni bilo jasno kaj bi naredila nekaj posebnega z borovnicami. Palačinke bom pa spekla zvečer, ko je hladnjeje in jih skrila, ker bodo drugače do mojega prihoda poniknile v vedno praznih želodčkim mojih šolarjev. Lumpica
3. jul 2007 6:48
nedelja:goveja juha z gresovimi knedeljčki, pohan piščanec, pečen krompir, solata, hruškovo pecivo
ponedeljek: juha od nedelje, meso iz juhe, pečen krompir, kumare v solati
torek-danes:piščančja rižota, zelena in zeljnata solata
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Jabolčne kremšnite