12. apr 2007 11:21
danes bo juhica, pa mini hrenavkice v testu, solata iz tistega lepega zelenega radiča, en vem, kako se mu že reče, je res tak luškan. Za povrh pa shake in mafini. Veri
12. apr 2007 11:21
danes bo juhica, pa mini hrenavkice v testu, solata iz tistega lepega zelenega radiča, en vem, kako se mu že reče, je res tak luškan. Za povrh pa shake in mafini. Veri
12. apr 2007 12:39
četrtek: porova juha, ribe, krompirjeva in zelena solata, kruh Julija
12. apr 2007 16:36
sobota: kolerabice v omaki, pire krompir
nedelja: zelenjavna juha, sladoled
ponedeljek: tenstan riž, velikonočna šunka, solata
torek: zelenjavni ričet, pirhi, solata
sreda: popečena zelenjava oziroma zelenjavna zloženka, piščančja bedra v omaki, solata
četrtek: skutine palačinke, kompot
marelica
12. apr 2007 22:39
zelo mi je všeč ta nova odprta tema, ker smo vse kuharice VEDNO v dilemi, kaj nardit.... moj sicer velikokrat skuha in da idejo, pa vseeno, velikokrat zmanjka... melita-j
13. apr 2007 6:45
melita-j je napisal/a: |
zelo mi je všeč ta nova odprta tema, ker smo vse kuharice VEDNO v dilemi, kaj nardit.... moj sicer velikokrat skuha in da idejo, pa vseeno, velikokrat zmanjka... melita-j |
13. apr 2007 8:12
lignje s broskvom štrudla sa sirom i špinatom Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 13. apr 2007 12:18:53
13. apr 2007 13:33
Lady_L, kaj pa je broskva? Pri nas pa piščančja juha z zdrobovimi cmoki, meso iz juhe (kuhan piščanec), kumare v omaki, pire krompir, rdeča pesa fresh
13. apr 2007 14:06
Broskva je slična kelju. Samo nema tako grube listove i ne raste u glavicu. Lidija...
13. apr 2007 21:23
Pizza. LP! fakin712
13. apr 2007 21:33
Evo, takole zgleda broskva. Listnato zelje torej, boi se nekako lahko reklo.
Takole pravijo na eno strani on-line izdaje Novega lista:
BROSKVA JE UZ SMOKVU, MASLINU I POKOJU RIBU PREHRANILA STARIJE STANOVNIKE PRIOBALJA |
Primorcima uvijek draga - broskva |
I sada i u našem djetinjstvu i prije nas - broskva je bila tu - oduvijek i uvijek. Bila je tu ljeti, a tu je i zimi kada su druge vrste povrća u vrtovima već davno pobrane |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Rezanci Barilla s slanino in gobami