11. feb 2007 21:15
Danes: svinjska ribica s suhimi marelicami, pomfri krompir, solata Nena
11. feb 2007 21:15
Danes: svinjska ribica s suhimi marelicami, pomfri krompir, solata Nena
12. feb 2007 8:31
torek:obara sreda:golaž, polenta, solata za četrtekom se je zgubila vsaka sled petek:jota iz kislega zelja, krvavice sobota: riževa juha s stročjim fižolom in korenjem, hitra jabolčna torta iz baze nedelja:goveja juha z rezanci, pohan piščanec, pečen krompir, kuhana zelenjava, solata, potica danes: ješprenj = ričet, štrudelj marelica
12. feb 2007 12:20
ohrovt i pečena jajca na "oko" kisela paprika kruh Lidija...
12. feb 2007 12:22
Kremna zelenjavna juha, ramstek na žaru, nekaj soparjene zelenjave, bučke in parika na žaru, solata fresh
12. feb 2007 13:26
Metevž, kislo zelje, krvavice.
LP
P.s. mi morate oprostiti, ampak tele nove nastavitve so tako mamljive..... cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 12. feb 2007 15:47:13
12. feb 2007 13:40
bujta repa in krvave krvavice, ananasove mafine z banano Kyara
12. feb 2007 14:13
ponedeljek: sesekljani zrezki s paradižnikovo omako in peresniki, solata Julija
12. feb 2007 15:35
petek: sladoledni sejem:)
sobota. zepečeni makaroni s sirom
nedelja: zrezki in pečen krompir z mešano solato (zelena solata, paprika in paradižnik)
danes: najverjetnejje mesno zelenjavni vok s kuskusom
Veri
12. feb 2007 19:39
Zelenjavna rižota, zelena solata. LP! fakin712
12. feb 2007 20:51
Ta teden pri meni doma za kosilčič:
Pon: golaž z makaroni
Tor: popečeni svinjski zrezki s sirom in pršutom, njoki, omaka iz gobic, solata, pijana nevesta
Sre: kisla repa, krompir v kockah z ocvirki, pečenice
Čet: francoski krompir, solata
Pet: špagetna pica
Sob: goveja juha s knedlčki, "restan" (pražen) krompir, gevedina iz juhe, kruhov hren, solata
Ned: goveja juha z zeliščnimi palačinkami, popečena gevedina, kus kus z zelenjavo
Pa dober tek!
*katy*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom