2. feb 2007 13:58
Goveja juha z rezanvi, pohani file osliči, pire krompir, z cvetačo in brokolijem, zelena solata Danes: Zelenjavna juha, borovničevi cmoki, cvetača s smetano in drobtinami, paradižnikova solata, za vnukinjo pa maline s smetano
2. feb 2007 13:58
Goveja juha z rezanvi, pohani file osliči, pire krompir, z cvetačo in brokolijem, zelena solata Danes: Zelenjavna juha, borovničevi cmoki, cvetača s smetano in drobtinami, paradižnikova solata, za vnukinjo pa maline s smetano
2. feb 2007 14:51
zelenjavna juha, lazanje, solata Anja
2. feb 2007 14:57
Piščančja tikka masala, zelenjavni curry iz leče in cvetače s kokosovim mlekom, basmati, domače ingverjevo pivo. Komaj čakam! fresh
2. feb 2007 19:24
fresh hvala, bom pogledala. Danes in jutri: rižota in solata (fižolova, jutri še ne vem) marelica
3. feb 2007 6:22
Regrat s špehom na solati, pa če je še kaj zraven al pa ne. Matjaž
3. feb 2007 11:53
porova juhica, ocvrti biftek po pariško, rizi bizi, kuhan brstični ohrovt zapečen v bešamelu, repincl s fižolom Anja
3. feb 2007 13:50
Pečeno meso, zelenjava kuhana v sopari,solata. LP! fakin712
3. feb 2007 14:32
kislo zelje , ajdovi žganci, krvavice rimljanka
3. feb 2007 16:50
Krompir, z dodatkom zelenjave (paprike, bučke, čebula, začinjeno z rožmarinom) , na to pa naložene perutničke in vse skupaj pečeno v pečici. Mljask....... Gobica
3. feb 2007 17:01
Včeraj je bil nekoliko nenavaden meni, ker je bilo par stvari za porabit, ker je prej prišlo marsikaj vmes, torej: piščančja bedrca po jamijevo, ki so se en dan pajcala v marinadi - mišljena so bila v čet. za kosilo, pa je ljubi prišel domov šele zvečer, pa še prej je dobil že v službi za jest in nama ni bilo do take hrane. Zraven domač korzni kruhek s sirotko in pa hehe, zdaj se boste smejale: morske bogomoljke (kanoči), ki sem jih prelila za eno mešanico, s katero sem prej delala sendvič, hehe:) in pa seveda sva tako zraven bedrc kot zraven rakcev spekla še malo zelenjave: korenje, zelena, repa. Pekla pa sva vsako v svoji posodi, seveda:) Zvečer pa še sladoled in torta. Danes bojo molji (ribe), verjetno kar navadno ocvrte in slaninin zavitek, pa kaka solata ali sveža zelenjava in pa torta: bananin biskvit z višnjevo skutno kremo. VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Brownie Muffins