1. jan 2007 20:55
Mami pravi, da bomo imeli očiščevalni dan, zaradi pretiravanja z jedačo med prazniki. Torej vemo kaj sledi: sadno zelenjavni dan in veliko vode. Kaya***
1. jan 2007 20:55
Mami pravi, da bomo imeli očiščevalni dan, zaradi pretiravanja z jedačo med prazniki. Torej vemo kaj sledi: sadno zelenjavni dan in veliko vode. Kaya***
1. jan 2007 23:22
kelj s junetinom čokoladni puding Lidija...
2. jan 2007 9:30
Sadno zelenjavni dan, da razbremenimo telo od preveč dobre hrane med prazniki. LP! fakin712
2. jan 2007 12:34
včeraj: goveja juha, sirove palčke, pečena zelenjava, solata danes: sirovi štruklji, kompot marelica
2. jan 2007 19:29
sarma in krompir. zinka
2. jan 2007 19:36
sreda: sirovi štruklji, solata ali kompot po želji zame pa en velik pisker zelenjavne juhe in ogromno solate ) Julija
2. jan 2007 19:37
Tudi mi bomo jutri razbremenili preveč obtežene želodčke in bodo za kosilo samo špageti s tuno in za posladek, ker imam še kakšen liter domačega mleka, ptičje mleko. Kyara
2. jan 2007 23:28
Včeraj: sarme Danes: porova juha Jutri: šobska solata (se čistimo).
3. jan 2007 2:25
Danes sva bila na kosilu pri fantovih starših: jedli smo pa govejo juhico, krompirjeve njoke, pečenko iz divje svinje, korenček v soku od pečenke, pečen skup z njo in kuhan brstični ohrovt, za sladico pa panacota z jogurtom in prelivom iz malin. Je bilo seveda dobro, samo sem vse skupaj kako uro za tem spet videla... Veri
3. jan 2007 2:43
Joj Veri , nič ti nisem fovš. Bogica. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem