21. jan 2022 20:31
Danes polnjene paprike iz zaloge, pire krompir, solata
21. jan 2022 20:31
Danes polnjene paprike iz zaloge, pire krompir, solata
22. jan 2022 11:51
Zelenjavna juha, pečena vratovina, Kus Kus z bučkami, rdeče zelje z jogurtom v solati, narezano sadje, kava
22. jan 2022 14:07
Danes: kisla repa
pire
krvavice
klementine
22. jan 2022 15:55
Sobota:
Korenček/zelena juhica; vratovina s krompirjem, šampinjoni s česnom; radič
Pozdravček!
(Ko si navdušen nad obiskom - najstarejši vnuk z deklico, pozabiš slikat)
Pozdravček!
22. jan 2022 18:08
Danes goveja juha z rezanci, pečen sv.ribica, piščančja prsa, krompir, zelenjava, solata
23. jan 2022 13:53
Danes: kostna juha z ribano kašo
pečen
pečena rebra
mešanica solat, motovilec s fižolom
klementine, kupljena linška očesa z ribezovo marmelado
23. jan 2022 16:10
Nedelja:
Rusko zelje, domač kruh
Pozdravček!
23. jan 2022 16:38
Danes sem že zjutraj začela s pripravo kosila, saj smo bili na daljšemu pohodu.
Goveja juha z rezanci, musaka, solata
23. jan 2022 18:07
Mi smo bili v Etiopiji. Mož je bil tam s prijatelji na potovanju, pa si je zaželel injero, etiopski tanki mehki kruh. Bolj kot neka palačinka je videti, zraven pa se jedo razne mesne in zelenjavne jedi. Zanimiva reč. Testo se pripravlja kot je po originalnem receptu, torej teff moka in voda, pa na kisanje. Po treh dnevih dodatek moke in vode, odlije se voda, ki se je nabrala na vrhu testa. Po šestih dneh se potem vzame del testa in razredči s prekuhano vodo in se potem peče injera. Iz velikega kosa se trgajo koščki, namočijo v eno od omak in v usta, a tako, da se s prsti ne dotaknemo ust. In ne, ko kos injere namakamo.
Omake so bile: piščanec s karijem, krepko začnjena junetina, pa dve iz leče - pikantna iz rdeče leče in biolj blaga iz zelene. Zanimivo.
24. jan 2022 12:20
Danes: ocvrta bedra , brez kosti
tenstan
mešanica solat, motovilec s fižolom
klementine
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Brownie Muffins