28. sep 2006 12:05
Makaroni, gobovo mesna omaka, zelena solata z motovilcem, jagodni puding. jade
28. sep 2006 12:05
Makaroni, gobovo mesna omaka, zelena solata z motovilcem, jagodni puding. jade
28. sep 2006 14:18
krpice i zelje pečena piletina kisela paprika štrudla od sira (od srijede) Lidija...
28. sep 2006 16:07
zelenjavna juha,slivovi cmoki in zelena solata-ja, ja vem...enim ni jasno kako lahko jemo sladko in kislo... ANJA
28. sep 2006 16:14
danes: gobova instant juha s smetanovimi knedlčki pizza - pospravi hladilnik za sladico pa piškoti na stroj (upam, da se bodo danes pojedli) jutri: goveja juhica z domačimi rezanci špinača in pire krompir ter govedina iz juhe sladic bo pa več, ker pečem za trgatev (ha,ha) sobota; smo na trgatvi v Prlekiji nedelja: goveja juhica bo ziher (ostalo bo pa prinešeno iz trgatve) sladica: vsega preveč Bo še ostalo za naslednji teden! Galja
28. sep 2006 18:11
Ker mi vedno tak fajn in fine ideje date za kosila, eko, še moj prispevek: Njoki z gorgonzolo in smetano, solata Gosta juhica iz mletega mesa/fižola in kar se še najde za v lonec, svež kruh Testenine z omako iz purana in zelenjave, paradižnikova solata Rižota s piščancem, korenčkom, papriko Lep dan, K. karmen4
28. sep 2006 19:29
jutri: ponarejene sarme(iz baze),domač kruh,skutna strjenka nenči
28. sep 2006 20:18
Mi pa gremo jutri na kebab( jaz ga itak ne jem,mi pa vsaj kuhat ni treba). LP! fakin712
29. sep 2006 11:25
Ribjo čorbo s širokimi rezanci, katere recept in slike sem dala tudi na kulinariko Kyara
29. sep 2006 12:09
Ciganski golaž in kruhovi cmoki Lep dan in veliko se smejte
29. sep 2006 13:48
Danes ne kuham,ker bom šla iskat pice v pizzerijo. karmy20Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Enostavna zelena juha