30. jun 2022 15:59
V torek sem kupila svež paradižnik, ki že ima okus za omako. Zase v ribarnici nekaj škampov po normalni ceni. Naredila sem paradižnikovo omako za vse, testenine, zeleno solato. Za večerjo sem pekla palačinke za naša najstnika.
30. jun 2022 15:59
V torek sem kupila svež paradižnik, ki že ima okus za omako. Zase v ribarnici nekaj škampov po normalni ceni. Naredila sem paradižnikovo omako za vse, testenine, zeleno solato. Za večerjo sem pekla palačinke za naša najstnika.
30. jun 2022 16:01
Včeraj sem spekla čevapčiče, v pečici krompir in perutničke, paradižnikova in kumarična solata, čebula. Slikat pozabila. Bil je vroč soparen dan.
30. jun 2022 16:08
Danes smo se kopali na luštni plaži v bližini kampa Lopari. Brez gužve. Za kosilo smo šli v restavracijo Joker v Sv. Jakov. Otroka razočarana, da niso imeli pišč.dunajca ( na otoku je to sedaj res problem, ker ga v večini restavracij ni) izbrala sta čevape, piščančji file na žaru, pomfri, midva pagarja z žara s krompirjem, solati. Bilo je odlično, cena zelo normalna. 25% manj kot v mestu. Slikati sem še uspela
1. jul 2022 13:08
Petek:
Špageti a`la bologneze; kumarična in zelena solata; čokoladni mafini (malček so se razlezli)
Pozdravček!
1. jul 2022 17:58
Danes neka brzinskega za pojest na plaži- hamurgerji, pomfri, jaz skledico s sardinami, solato, popečenimi kruhki in tatarsko omako. Dobro je bilo.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 1. jul 2022 18:08
2. jul 2022 14:25
Sobota:
Pečen krompir, čevapčiči, zelena solata
Pozdravček!
2. jul 2022 20:00
Danes: domača pica
paradižnikova solata s
za moža , zame-radler bezeg
danes sva sama, sin na poroki prijatelja
sladoled,
3. jul 2022 13:26
Nedelja:
Grška solata, polpete z bučk; bučnica
Pozdravček!
3. jul 2022 14:16
Danes: prežganka z zlatimi kroglicami
pečen
pečeni kotleti v česnovi omaki
domača kristalka s fižolom
"melšpajz" iz poroke
borovnice-dobila v dar s sladoledom
3. jul 2022 21:07
Včeraj polnjene paprike iz domače zaloge, buzara s škampi, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Fokača s paradižnikom in timijanom