![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
11. dec 2002 11:15
Ali je možno dobiti recept za kmečko pito s krompirjem? CIAO!
11. dec 2002 11:15
Ali je možno dobiti recept za kmečko pito s krompirjem? CIAO!
11. dec 2002 13:09
Pasulj
12. dec 2002 13:26
Krvavice, domača kisla repa, slan krompir, jabolčni zavitek. Dober tek Saša
14. dec 2002 12:59
Evo recepta za kmečko pito: potrebuješ olje, drobno sesekljano čebulo, sesekljano steblo zelene , drobno sesekljan koren (jaz delam sicer brez zelene in korenja), mleto govedino,paradižnikovo mezgo in Worcestrsko omako. Vse to prepražiš in skuhaš "makico", ki jo naložiš v veliko nepregorno posodo ali več manjših. Na vrh namažeš mešanico iz krompirjevega pireja (krompir, poper, mleko, malo masla in nariban sir). Zapečeš v pečici pri 200 °C približno 20 min, da se obloga zlato zapeče. Dober tek! Tina
8. jan 2003 19:30
Pikantno zelje na kitajski način (na tanko narezano kitajsko, lahko pa tudi navadno sveže zelje, na tanko narezani trakovi korenčka, česen - na hitro prepražimo v voku, ohladimo, dodamo malo svetle sojine omake, čili in kis). Zraven pa jed, ki jo nekako posnemam po kitajski restavraciji - imenuje se omaka osmih zakladov: na drobne koške narezano meso (goveje in piščančje), zelena paprika, korenček, čebula (ali por), šampinjoni, po želji proti koncu še kozice ali repki kozic - vse to prepražimo v voku, polijemo s sojino omako, dodamo čili ali tabasco. Zraven riž. TanjaG.
8. jan 2003 19:38
danes: pohana piška, restan krompir, zelena solata jutri: pica s poljubnim nadevom, sem gledla zadnjič jamie-ja in so zgledale zelo fino njegove mini pice.testo bom pa kr danes naredla. lp Vesna Vujanovič
10. jan 2003 16:29
včeraj: jota s prekajenimi rebri danes: somborski zrezki (po moje), pire krompir, solata, rolada Dober tek Tina
11. jan 2003 7:30
Živjo! Včeraj smo jedli blitvo s krompirjem in kranjsko klobaso, danes bo segedin golaž, jutri pa ričet. Zadnje čase mi je silno všeč hrana "z žlico" Dober tek in lep pozdrav
16. jan 2003 17:03
Kristy
16. jan 2003 22:06
Fižolova juha z vlivanci, skutni štruklji.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Zvezdice alla Alfredo
Karamelna omaka