8. dec 2017 13:01
Danes: obara z vodnimi zličniki
ajdovi zganci z ocvirki
piškoti
8. dec 2017 13:01
Danes: obara z vodnimi zličniki
ajdovi zganci z ocvirki
piškoti
8. dec 2017 13:41
Moj mož že drugi dan je kurjo obaro, tako kot jo je skuhala tudi Mopsika, jaz pa sem si danes po včerajšnji mesni pojedini zaželela dan brez mesa. Naletela sem na recept za njoke iz paljenega testa. Hitro narejeni in dobri, z drobtinicami in mešano solato.
8. dec 2017 16:59
danes mesni polpeti in krompirjeva solata
8. dec 2017 17:35
Danes zelenjavna juha in slivovi cmoki.
9. dec 2017 12:26
Danes: zrezki v čebulni in omaki
dušen riz s šampinjoni
radič s
piškoti
9. dec 2017 12:28
Njoki moje izdelave z omako iz mletega mesa, grahom in paradižnikovo omako ter in rebro zdaj pa greva z možem izkoristiti kupon za savnanje, ki sva ga dobila za poroko
9. dec 2017 13:07
Sreda: hrenovke in paradižnikova solata.
Četrtek: ajdovi žganci z ocvirki in jajčnim cvrtjem, motovilec.
Petek; krompirjev golaž.
9. dec 2017 13:50
Sin in hči dunajski zrezek, pomfri in zeleno solato. Zame pečen kos puranjega zrezka, motovilec z jajčkom. Mož pa uživa v Benetkah.
Kasneje pa bo goveja juha.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 9. dec 2017 21:14
9. dec 2017 14:34
Pri nas se je jedlo takole;
sreda: piscancje krace in pecen krompir, radic s fizolom in kuhanim krompirjem, motovilec
certek: spageti bolognese, motovilec, tiramisu
petek: jurckova juha, piscancja rizota z gobicami, radic
sobota: repna jota s prekajeno junjetino, za ostale se kranjske klobase, domac kruh, sladkali se bomo s palacinkami.
Nedeljo bo pospestrila goveja juha, goveji zrezki s porom in cebulo, dusen riz, motovilec.
Lep vikend vsem skupaj.
9. dec 2017 17:17
za danes sem kopirala Dragičko in naredila goveji golaž z vodnimi žličniki, zraven zeljnata solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Bučni mufini s kremastim nadevom