7. nov 2017 12:30
Danes: polnjene paprike
pire
endivija in radič s
7. nov 2017 12:30
Danes: polnjene paprike
pire
endivija in radič s
7. nov 2017 14:36
Torek: filana paprika, pire krompir, višnjevo pecivo
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 7. nov 2017 14:36
7. nov 2017 16:17
Mi tudi filane paprike in kruh, tak zdrav s semeni in še topel (no pa se zgliha, glede zdravja).
7. nov 2017 16:31
pri nas danes zadnji ostanki svinske pecenke od nedelje, malo riza in endivija s krompirjem.
7. nov 2017 17:55
V nedeljo smo bili povabljeni na praznovanje in smo jedli kosilo po kmečko:
pečenice, krvavice, "kožnce", mihane klobase, kislo zelje in repa z ocvirki, ajdovi in krompirjevi (beli) žganci, vino belo in rdeče, ter dve vrsti torte. Ena čokoladno čokoladna in ena vanilijevo orehova.
Ponedeljek: goveja juha z kašo, govedina,cvetača in korenje kot priloga, skleda mešane solate, kava
Torek: Pečeni piščančje kračke z veliko čebule, krompir v kosih, mešana solata, kava
7. nov 2017 19:06
Jutri (sreda) za kosilo: Štefani pečenka, grahova omaka, pire krompir, zabeljena kuhana zelenjava
7. nov 2017 19:56
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, pire krompir, špinača, za moje hrenovke, zame file ribe, mešana solata
Za posladek še preostanek torte in žalostne oči, da jo je zmanjkalo. Sicer pa je tako vedno pri nas, dobra torta izgine en dva tri...
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 7. nov 2017 19:58
8. nov 2017 6:12
Včeraj: goveji zrezki v omaki, krompirjevi svaljki in endivija.
Danes: sv. pečenka, pražen krompir in zeljna solata, kompot iz suhih jabolčnih krhljev.
8. nov 2017 12:17
Danes: vampi po trzaško
polenta
8. nov 2017 13:43
Jota iz repe. (Nekdo mi je sp****il kabl, tak da ne morem naložiti slikico).
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Mango cheesecake brez peke