12. sep 2017 14:30
Danes bo goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata
12. sep 2017 14:30
Danes bo goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata
12. sep 2017 14:47
kuham rižoto s hobotnico, poleg pa bo endivija s fižolom
12. sep 2017 18:00
Nenci, ooo, a to pomeni, si najprej precej časa kuhala - pražila hobotnico in nato z rižem? Ker jaz se tega še nisem lotila, sem pa kuhala črno rižoto s precej veliko sipo in sem jo najprej dolgo kuhala v omaki, da je bila mehka in sem lahko dodala riž.
12. sep 2017 18:35
Danes je bil en regiment sardel, ki so trikrat plavale: v morju, na poti iz ribarnice in v teranu
zelena solata s kumaro in kruh
lp
12. sep 2017 19:14
Ponavadi plavajo še v olju, a tvoje so se pekle na pari? Me zanima, ker sama večkrat pripravljam sardele. Velikokrat se spomnim na Ežoja, ko je imel "srdele" za kosilo. Po tej poti mu pošiljam en morski pozdrav!
12. sep 2017 20:19
Domača kuhinja
za dobrodošlico ve se...
Pozdravček!
12. sep 2017 22:51
No, zmgal smo :) kosarka pa to
Kosilo?! Vceraj zelenjavno mesna župca in borovnicev strudelj
Danes pa rizota (riž in kvinoja) s perutnickami in solata s fizolom
13. sep 2017 13:19
Sreda:
Pozdravček!
13. sep 2017 14:02
Danes: Krompirjeva juha z jurčki in lisičkami, filana paprika v paradižnikovi omaki, polpeti iz krompirjevega pireja in skute, solata iz stročjega fižola z jajci in peteršiljem, po vrhu z nekaj češnjevimi paradižniki za lep izgled, za desert belo grozdje.
13. sep 2017 14:37
Danes goveja juha, pohane marele in mešana solata, jutri valvice s piščančjim paprikašem z grahom in korenjem, zeljnata solata s fižolom.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Zeljne krpice