22. avg 2017 8:32
SamoMama, krasen krompir in ostali pridelki!
22. avg 2017 8:32
SamoMama, krasen krompir in ostali pridelki!
22. avg 2017 9:17
mopsika je napisal/a: | |
Mi smo tudi danes dobili od dragih prijateljev več, kot 10 kg , mi je prijateljica rekla, da ga ima letos toliko, da ne ve, kam z njim. "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
Mi smo ga lani prvič, sam kifelčarja. Letos pa še poznega, zato da nimamo praznega vrta, ker vec kot vec tko ne mores pojest, razdati, pokuhat za ozimnico,... In smo kupili 2 žakljčka poznega krompirja, to je iz enga. Res lep krompir. Upam, da bo dober. Zdj pa bom facelijo posjala, da ne bo plevela.
:)
22. avg 2017 11:39
Evo, poceni morska hrana. Malo špagetov in ena malo večja sipa, štiri evre je stala, za nas tri za kosilo.
22. avg 2017 12:52
Danes: špageti z bolonjsko omako, domača mehka solata
22. avg 2017 17:46
Svinjski in puranji zrezek v omaki, široki rezanci, zelena solata za fanta
Zame lignji v slastni marinirani solati s češnjevim paradižnikom, olivami
22. avg 2017 19:31
jaz pa sem imela danes poletno solato: paradižnik s stoletno čebulo, jajčkom, sirom in prelito s taziki omako. Najedla do sitega in še čez. Jutri pa kuham pri prijateljici, ji nesem malo domače zelenjave. bova imeli kumarično solato, pečen domač krompir, pa sv.pečenko. Za sladico bova imeli sladoled z vročimi borovnicami.
22. avg 2017 20:23
goveja juha z veliko jetrnimi knedlčki in
23. avg 2017 9:27
Včeraj: sataraš, kava & napolotanke ob čveku s kolegico.
Danes: kruh, ribji namaz, dve vrsti melone, kava in popoldan na vrtu ter potem sladoled.
23. avg 2017 12:25
Danes: domača pica s papriko
za moška ,
23. avg 2017 12:38
Mopsika, vidim ,da kar velikokrat delaš pico s papriko pa me zanima, a daš še kej poleg paprike gor al ne ??:)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Masleni brizgani piškoti