10. jul 2017 16:17
Danes pa ostanki včerajšnje goveje juhe, pražen krompir, pečena sv. rebrca (tudi od včeraj), tenstani šampinjoni z jajčki in zelena solata.
10. jul 2017 16:17
Danes pa ostanki včerajšnje goveje juhe, pražen krompir, pečena sv. rebrca (tudi od včeraj), tenstani šampinjoni z jajčki in zelena solata.
10. jul 2017 18:24
včeraj piščančji file pečen na čebuli, pečen krompir s bučko, radič v solati
danes spet naročena pica
11. jul 2017 12:42
Danes: rizota s puranjim mesom, rumeno papriko in
stročji fizol v solati in solata
marelice
11. jul 2017 15:02
goveja juha z govedino (je kar noče zmanjkat), pire krompir, filana paprika in zelena solata, za enega pa namesto paprike pečenica in fižolova solata.
11. jul 2017 16:19
Pri naju danes: knapovsko sonce po mopsikino, paradižnikova solata in pečene marelice s kokosovim nadevom. Glavna jed zelo dobra, za sladičko pa je naš rekel, da drugič tudi, če je več ni. Sem mislila, da bom dol padla od . Še dober, da je pri nas začelo mal pihljati .
11. jul 2017 16:35
danes špageti, mesna omaka in radič v solati
11. jul 2017 16:36
Danes goveja juha z rezanci,pražen krompir, naravni zrezki, za naju s hčerko rdeče zelje z jabolki, za fanta dušen grah, mešana solata( zelena, zeljna, stročji fižol, rdeča pesa)
Mygrace
sporočila: 6506
12. jul 2017 11:50
Najprej nisem mislila, potem sem pa odkrila kumare in krompir in petersilj in cebulo in cesen in solato pred vrati, hvala sosedom
Danes bo:
- pire krompir z vmesanimi surovimi kumarami, obilo zacinjen s cesnom in poprom
- voda ali nic
Pod vecer pa poletni razvrat, kolikor in kakor bo kdo sposoben....
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 12. jul 2017 11:51
12. jul 2017 12:23
Danes: polnjene paprike, pire
solata
breskve
12. jul 2017 13:03
Danes bo ponovitev včerajšnjega jedilnika minus juha, ker jo je zmanjkalo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Sladki rogljiči