3. jun 2017 19:16
danes svinjski zrezki v omaki s šampinjoni, njoki in berivka z mlado špinačo v solati
3. jun 2017 19:16
danes svinjski zrezki v omaki s šampinjoni, njoki in berivka z mlado špinačo v solati
3. jun 2017 20:43
Sva si lepo razdelila; šavorma in arabski krožnik na Kuni na plac
4. jun 2017 11:49
Danes: ocvrte peruti, tenstan
domača solata, breskve, marelice
4. jun 2017 12:34
Danes pri nas:
blitvina kremna juha s kruhovimi kockami
zrezki iz mletega mesa in kruha
endivija (domača) s krompirjem, česnoim in bučnim oljem
4. jun 2017 14:34
Včeraj: grahova kremna juha s kroglicami, polpeti, krompirjeva solata, češnje
Danes: Fižolova juha, pečene kozličkove krače s zelenjavno omako, zdrobova olada, solata iz vrta, kompot iz češenj iz kozarca, domači piškoti
4. jun 2017 16:56
Danes bolognese omaka za moža, za ostale paradižnikova, pirini špageti.Jaz pa sem si v paradižnikovo dodala nekaj pečenih kozic, zraven je bila še zelena solata.
Za zgodnjo večerjo pa bo goveja juha, ker je dan potekal popolnoma drugače od planov...Haha, smo pa se že dopoldne najedli gozdnih jagod na trimčkanju.
4. jun 2017 17:12
danes čevapčiči, popečena zelenjava, mlada čebula, paradižnik z mocarelo in baziliko, popečen kruh
4. jun 2017 20:15
Nedelja: En fantiček praznoval r.d. , smo kar v kempu peli...
Pozdravček!
4. jun 2017 22:35
Dragička, to pa je bila fešta!
5. jun 2017 9:09
Včeraj: domača pizza, super je uspela, zelena solata, sladica pa kava in peka biskvita za torto in nekaj za pojest ob kavi
Danes: pohano pišče in zelena solata. Malica pa ostanek pizze od včeraj, mmmmmm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Rižek z lososom