22. maj 2017 18:26
Od včeraj je ostalo nekaj ješprenja (se mi je tresla roka, ko sem ga vsula v vodo), pa sem ga predelala:
kumarična solata
lp
22. maj 2017 18:26
Od včeraj je ostalo nekaj ješprenja (se mi je tresla roka, ko sem ga vsula v vodo), pa sem ga predelala:
kumarična solata
lp
22. maj 2017 19:19
danes
22. maj 2017 19:32
Miška, nad tvojimi krožniki gospod Karim ne bi streljal z očmi in jih besno premetaval po mizi. Po mojem mnenju bi predel kot maček.
22. maj 2017 22:15
Mi smo imeli danes:
- kuskus z grahom in korenčkom
- puranji zrezki v pivskem testu
- solata
- domači sladoled
23. maj 2017 7:06
naor je napisal/a: |
Miška, nad tvojimi krožniki gospod Karim ne bi streljal z očmi in jih besno premetaval po mizi. Po mojem mnenju bi predel kot maček.
naor
|
In kdo je gospod Karim?
Pa hvala
lp
23. maj 2017 9:04
Miška, a ne gledaš Master chefa, oprosti, jaz mislim, da to gleda vesoljni svet. Je pač show, ampak se kaj tudi od kuharije naučiš. Gospod Karim je eden od kuharskih mojstrov, slaščičar in sodnik v MC. Ena sama milina, a zadnjič mu je počil film, ko sta mu dva tekmovalca dostavila en sam obup na krožniku. In ko vidim tako lep krožnik, kot je tvoj, pač moram dodati svoj kuharski lonček.
23. maj 2017 9:10
Sobota: pečena postrv, pire krompir, zeljna solata.
Nedelja: goveja juha, pečena piščančja bedra, pečen krompir, zelena solata, palačinke.
Ponedeljek: trdo kuhana jajčka in kruh, kuhanje bezgovega sirupa.
Danes: skleda zelene solate s čebulo, fižolom v zrnju, sirom in tuno.
No pa vsakič, jasno
23. maj 2017 12:33
Danes: rizota iz mesa s paradiznikom in papriko
domača solata
23. maj 2017 13:42
Torek:
Pozdravček!
23. maj 2017 15:08
Danes za nas tri piščančja rižota z zelenjavo, rdeča pesa.
Za moža jota s klobaso, jelenov kruh.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Moje štručke