12. maj 2017 20:14
včeraj še testenine in mesna omaka
danes goveji biftek z jajcem, pomfri in motovilec s špinačo v solati
(mesa se ne vidi dobro, ampak je spodaj )
12. maj 2017 20:14
včeraj še testenine in mesna omaka
danes goveji biftek z jajcem, pomfri in motovilec s špinačo v solati
(mesa se ne vidi dobro, ampak je spodaj )
13. maj 2017 12:00
Danes: čevapčiči, paradiznikova solata s papriko
domač
13. maj 2017 13:28
Sobota:
Bučna juhica; paniran puranji zrezek, pomfri, zelena solata:
Pozdravček!
13. maj 2017 13:51
Danes pri nas:
ragu juha
šmorn
domača solata
češnjev kompot
13. maj 2017 16:35
Danes po delu na vrtu:
hčerki, ki se je mudilo na delo sem spekla pizzo, ker je ostalo testo od včeraj.
Moja dva sta jedla makarončke, goveje zrezke v omaki iz zaloge in zeleno solato z vrta
Jaz pa sem popekla gambere, narezala redkvice z vrta, dodala čičeriko in zmešala z domačo solato.
13. maj 2017 19:31
Jaz sem še vedno v obdobju čemaža, regrata in kopriv. Izmenično.
Včeraj čemaževa juha z ovsenimi kosmiči (samo zame), praženi lignji, zelenjavna rižota, regrat s krompirjem, berivka s fižolom, čokoladni biskvit s kremo iz mascarponeja, smetane in čokolade.
Danes čemaževa omleta in berivka s fižolom (zame), ostali testenine z zelenjavno/paradižnikovo omako, kokosova potica iz zmrzovalnika za vse.
Jutri koprivna juha, zrezki iz piščančjih stegen, pečen krompir, kumare v solati.
Mygrace
sporočila: 6506
13. maj 2017 21:06
Nisem mogla mimo, zatorej:
- spargljeva juha
- na putrcku peceni piscancji fileji
- sparglji na goriski nacin
Za (tuj) posladek:
- en dziro di Ljubljana, da sem tiste 4 kile spargljev razvozila
Domac posladek:
- ne bom povedala
(spargljev tolk, da bomo ponoc lulal 100/h press...)
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 13. 2017 21:07
13. maj 2017 22:10
Grace , zakaj še k men nisi en mal špargljev prpelala..????
Mygrace
sporočila: 6506
14. maj 2017 10:42
Trixi, to je pa mal komplicirano....ce hocem nekaj nekomu dat, se moram (naj bi se, no..) prilagajat njegovemu urniku....ce hocem, da pride kdo kaj k meni iskat, se ga pa ne losam za boga milega...meni se pa o tujih problemih ne da vec razglabljat ... tko da... (in ne, buhnedej da bi to letelo nate osebno!!)
Danes bomo se vedno pevsko razpolozeni:
- brokolijeva krem juhca s popecenimi kockami starega kruha
- krompir v kosckih (eni recejo temu slan krompir) z veliko petersiljcka in putrcka
- skledurina zelene in rdece solate, obogatena z redkvico, mlado cebulo, paradiznikom in ostanki vcerajsnjega pecenega piscancjega fileja
To je to. Dost je. Do vecera. Pred vecerom imamo, imajo, se kar nekaj domacih nalog. (Brez dela ni jela press...)
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 14. 2017 10:44
14. maj 2017 11:30
Filana paprika je že kuhana, zdaj pa čakam, da se skuha še krompir. Danes bo rdeča paprika, bomo videli, če je res boljši okus kot zelena, rumena. Diši zelo lepo.
Lepo nedeljsko popoldne in dober tek vsem!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Angleški kolač