24. mar 2017 13:57
Petek:
Pozdravček!
24. mar 2017 13:57
Petek:
Pozdravček!
24. mar 2017 14:44
Danes bolj na hojladri kosilo: bučkina juha, endivija z radičem in čičeriko.
24. mar 2017 17:26
včeraj sem ostanku zelenjavnega riža dodala še piščančje koščke in brokoli (poleg korenčka, graha in pora), zraven regrat
danes pica s pršutom in rukolo
24. mar 2017 18:08
Danes : gobova juha s svežimi šampinjoni, za moje jedce puranji zrezki v pikantni česnovo-zeliščno-paprični omaki, polnozrnate testenine, domač radič, zame pa solatni krožnik - regrat s popečenimi šampinjoni in gorgonzolo.
25. mar 2017 10:30
Danes: ocvrte prsi, riz s papriko, paradiznikom in
mehka solata , motovilec
panna cotta z jagodnim prelivom
25. mar 2017 12:42
Sobota:
Porovo/česnova juhica; čevapčiči, prebranac, domač kruh, zelena solata:
Pozdravček!
25. mar 2017 17:33
Danes smo bili v kitajski restavraciji.
25. mar 2017 17:50
Danes mi je kosilo odlično uspelo, čemaževi njoki, pujsovi in puranji zrezki v čebulno česnovi omaki z dodatkom pikantne omake, kokice in kava
25. mar 2017 18:12
Včeraj: ribji file s polento in mešano solato
Danes: Divjačinski golaž, kruhovi cmoki, kitajsko zelje, kavni kolač z orehi, kava
Jutri: Porova juha, piščančji ragu s zelenjavo, testenine, solata motovilec, kava
25. mar 2017 18:43
anka je napisal/a: |
Danes mi je kosilo odlično uspelo, čemaževi njoki, pujsovi in puranji zrezki v čebulno česnovi omaki z dodatkom pikantne omake, kokice in kava NutellomAnka
|
Anka, kokice izpusti, da ne bo poročna obleka preozka
Kosilo izgleda slastno!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Mango cheesecake brez peke