9. mar 2017 19:53
Danes: lazanja, puding z borovnicami
9. mar 2017 19:53
Danes: lazanja, puding z borovnicami
10. mar 2017 8:43
Danes bo goveja juha z rezanci, pečena orada, pečen krompir, mlada špinača, regrat in motovilec v solati, skutin zavitek
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 10. 2017 08:44
10. mar 2017 12:29
Danes: segedin in domač
10. mar 2017 12:37
Danes gosta zelenjavna, kremna juha. Palačinke s skuto. In veliko sonca in vetra. Moje mesto diha s polnimi pljuči.
Tudi vam privoščim en lep dan in dober tek!
10. mar 2017 12:52
Mešana zelenjava s krompirjem v pečici, solata z regratom :)
10. mar 2017 13:04
Petek:
Pozdravček!
10. mar 2017 13:36
Trixi je napisal/a: |
Smarty kje pa so tvoja kosila? Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Trixi , kuham vsak dan, tudi jemo vsak dan. Do ušes sem v delu in nimam časa za slike. Vas pa vsak dan berem, gledam, kaj tudi preskočim.
Danes, kljub aprilskemu vremenu sem žar mojster. Piščančje perutničke, bedrca, file, paprika in sir za žar. Za solato bo mlada čebila, paradižnik un kumare...
... kasneje še kavica in torta...
10. mar 2017 14:13
žžaarrrrrrr in še takšna slastna tortica llaaččnnaaa
in spet krasne fotografije
jaz se pa danes za kosilo mastim z regratom, krompirjem, jajčki in ocvirki v solati
10. mar 2017 16:39
včeraj pečenica, kislo zelje in kruh
danes domač hamburger, pomfri iz pečice in mešana solata
*razmišljam, če bi šla nabirat regrat
10. mar 2017 20:18
SMARTY1 je napisal/a: | ||
Trixi , kuham vsak dan, tudi jemo vsak dan. Do ušes sem v delu in nimam časa za slike. Vas pa vsak dan berem, gledam, kaj tudi preskočim. Danes, kljub aprilskemu vremenu sem žar mojster. Piščančje perutničke, bedrca, file, paprika in sir za žar. Za solato bo mlada čebila, paradižnik un kumare... ... kasneje še kavica in torta... SMARTY1
|
Hvala, ker si se oglasila in nam spet naredila velike ....Njami roštilj, tortica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Hrustljava solata