Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

27. feb 2017 8:50

Trixi je napisal/a:

....In tako sem danes prvič v življenju dobila na krožniku smrdljiv kos ribe ... 

Kako mi gre na živce, da plačam za neko jed in potem al dobiš smrdljivo, al se že na oko vidi, da je vse pogreto, al naročiš kalamare s prilogo, pa je priloge cel krožnik, kalamare pa iščeš po krožniku, itd itd

Pogosto dobim prav odpor ven it jest, ker ne vem, kaj bom za plačilo dobila za jest.

No, eto, nisem pa vedela, da je restavracija v Ankaranu zaprta, če smo šli kam jest, smo šli tja.

NutellomAnka

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15413

27. feb 2017 9:39

Anka, brez besed so mi krožnik odnesli, tudi vprašali niso zakaj. Zelo čudno mi je to bilo. Potem me pa še vpraša, če mi drugo ribo prinese, men pa slabo, da nisem mogla nič jest. Kaj takšnega še nisem nikjer doživela. Plačali pa seveda nismo. 

Upam, da je bila tista restavracija v Ankaranu samo začasno zaprta, ker pozimi pa res ni obilico gostov.Tam sem vedno dobro jedla. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

27. feb 2017 10:14

Katera restavracija pa je to ? Prav je, da tudi ostali vemo, kam ne iti jest v Portorožu .

hedonist

johana  

član od: 5.3.2014

sporočila: 12941

27. feb 2017 12:09

Danes:   ostanki  pohanja,   grenadirmarš,   mehka solata

Po kosilu bom naredila še drugo rundo krofov, potem pa mir za nekaj časa.             

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

27. feb 2017 13:11

Uf, tole s smrdljivo ribo so jo dobro odnesli, ker si bila ti. Sama nisem "zaguljena" stranka, ampak kaj takega pa ne bi šlo skozi kar tako. Ne smemo biti preveč prijazni, tega preprosto ne smejo narediti. Jaz bi ga povabila, da mu odstopim svojo ribo in mu rekla, da naj jo poje pred mojimi očmi. In to čisto mirno. Vse, kar je prav! 

Z leti sem ugotovila, da doma še najbolje jemo. In vemo, kaj pojemo.

naor

SMARTY1  

član od: 26.2.2014

sporočila: 2750

27. feb 2017 13:35

Puranji zrezki v omaki, praženi šampinjoni in široki rezanci... slikica mi je nekam ušla 

Po kosilu kavica in višnjev zavitek...

SMARTY1

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8885

27. feb 2017 13:53

Ponedeljek:                              

Reciklaža sobotne repe in krače...

Pozdravček!

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15413

27. feb 2017 13:56

Bili smo v restavraciji Prego.

Sem pa ugotovila, da so gostje večinoma jedli pizze, meso, testenine...No, zdaj je kar je. 

Danes bodo zame škampi buzara, ker sem včeraj res želela jesti nekaj morskega, motovilec v solati, kruh. Mož bo filano papriko, kruh, mešano solato.

Pa cvrla sem krofe, ki so potovali v NM še čisto vroči. Nekaj jih je dobila mlajša hči, nekaj starejša , nekaj pa sin, ki je šel na počitnice. Jaz pa sem enega še toplega pojedla za zajtrk. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

johana  

član od: 5.3.2014

sporočila: 12941

27. feb 2017 15:56

Z leti sem ugotovila, da doma še najbolje jemo. In vemo, kaj pojemo.

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

shari2007  

član od: 29.6.2012

sporočila: 1097

27. feb 2017 17:13

danes mesni polpeti in krompirjeva solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti