12. feb 2017 12:56
Nedelja:
Pozdravček!
12. feb 2017 12:56
Nedelja:
Pozdravček!
12. feb 2017 14:48
Dušeni puranovi srčk z gobami, skutni cmoki, solata, makov štrudl in domači kapučino (sem pri pospravljanju predalov našla penilec mleka na baterije, namesto esspressa bo pa svoje naredila kafetjera). Nazdravljamo pa že od Ilke naprej.
12. feb 2017 15:57
Goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, zrezki v gobovi omaki, mešana solata
12. feb 2017 16:39
Praženo kislo zelje z ocvirki, suha klobasa ter bavarski kruh, tokrat za spremembo polnozrnati.
Sladica bo kr kapučino pa mogoče rebro , sami zase se mi je ni dalo pripravljati.
12. feb 2017 16:40
Danes (jutri je predvidena različica s pašto): ajdovi štruklji, začinjena dušena govedina (osnova za kao golaž je bila tako dobra, da je nisem zalila), rdeč radič (cenejša varianta solkanskega)
pa nazdravljamo tudi, jasno!
lp
12. feb 2017 18:16
Joj, kakšni pregrešni štrukeljčki !
12. feb 2017 18:37
danes domači cheeseburgerji, pomfri
12. feb 2017 19:42
Danes: lignje na žaru, pečen krompir, solata, jabolčno - skutni zavitek
12. feb 2017 23:39
Dragička, imaš res lepe slikice tvojih kosil, da bi človek kar prisedel k tvoji mizi.
Včeraj: špageti z gobovo omako, zelena solata.
Danes smo imeli kosilo pri sodedovih, ki so imeli kmečki praznik:
juha z domačimi rezanci, pražen krompir, kislo zelje, krvavice, sv. pečenka in pražene jetrce, hrbtovna, hren, zeljna solata, buhtlji, bučna pita, pijana nevesta......... .
13. feb 2017 9:56
Danes bo goveja juha po želji, zrezki v omaki, široki rezanci, mešana solata, čokoladna torta
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Gnetemo, pečemo in jih že jemo