7. feb 2017 15:00
Smarty, pridne jedce imaš!
7. feb 2017 15:00
Smarty, pridne jedce imaš!
7. feb 2017 17:53
naor, hvala za razturanje (škoda, ker se ne da več dvojnega citiranja, ali pa jaz ne znam)
SMARTY1 je napisal/a: |
Miška, jaz bi tudi malo tega v žilo.... dvojno porcijo . SMARTY1
|
Tudi jaz sem dve porciji, za eno se mi niti zob ne splača umazat. Menjam dve baklavi, tudi tri, za eno lepinjo
Pravijo, če skuhaš za dva, je dovolj tudi za tri, na knap je šlo: pečen kunec, ješprenj s sladkim janežem
zeljnata solata, baklave, voda in teran
lp
7. feb 2017 19:07
Danes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, piščančji zrezki, solata
8. feb 2017 12:26
Danes: tenstano kislo, tenstan , domače krvavice.
8. feb 2017 12:35
Gratinirana cvetača s krompirjem in korenčkom, ena bolj bogata solata, meditacija o prazniku za povrh.
8. feb 2017 13:55
Danes: goveja juha z zakuho ali kremna cvetačno-brokolijeva juha, pečenice, krvavica, pečene kocke krompirja, korenja in čebule, endivija ali zeljna solata, lakotniki dobijo za poobedek zagrebške rezine, jaz pa imam rajši kavico
8. feb 2017 13:57
Ker so danes otroci doma je kosilo prosto po Prešernu . Pohan piščančji file in pire krompir...
Sirnica...
.... in pecivo z višnjam ...
Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 08. 2017 14:12
Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 08. 2017 16:27
8. feb 2017 15:08
Goveja juha z gresovimi knedeljčki,pečen zajec,ocvrt krompir in stročji fižol v solati
8. feb 2017 16:02
Danes pri nas zame najprej goveja juha brez zakuhe, po 3 urah mali poširan file ribe in malo cvetače.
Moja dva sta se potepala in zavila v McDonalds...če jima paše, zakaj ne...
8. feb 2017 19:51
Danes: konjski zrezki z zelenjavno omako, skutni kruhovi cmoki, solata, malinine rezine s smetano
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Schwarzwald kocke