2. feb 2017 10:42
Tole je pa radikalna dieta, ojoj
2. feb 2017 10:42
Tole je pa radikalna dieta, ojoj
2. feb 2017 11:52
Hribovc, daj zaupaj nam, kaj dogaja. A hujšaš ali imaš dieto zaradi zdravja, če lahko tako rečem.
Midva pa danes riž, kuhan na vodi, brstični ohrovt z drobtincami in svinjski zrezek v omaki iz šampinjonov. Dobro je bilo. Zdaj pa po lopato in na dvorišče malo kidati in posipavati, led se kar noče stopiti, prav trdovraten je.
2. feb 2017 12:18
Naor.veliko veselja s kidanjem. Pri nas ga je čist pobral......zdaj je pa blato
Ne, imam zdravniški poseg, nek pregled, pa moram bit na strogi dieti. V petih dneh sm shujšu skor 4 kg. Resno. Le da sem izpustu iz svojega jedilnika In resnično minimalno uživam. Sem ter tja kakšno rezino al pa malo . Puran, konj,, govedina, a še to le na žaru pečeno. in ogljikovi hidrati...
V glavnem pa kuhana zelenjava, kakšn jajc......tko kot je napisan na listu za dieto.
Sam danes po petih dneh me full krivi. Lačen kot volk. Pa vem da ne smem.
Sem že gruntu, da bi Jerneju rekel, naj me blokira za 14 dni .....ker ekran ližem na vseh teh dobrotah na kulslo.........
2. feb 2017 12:24
Puranji zrezek, gobiva omaka, popečeni šampinjoni in *školjke* polnjene z zeljenjavo, posute sirom in zapečene v pečici, pa zelena solata...
2. feb 2017 12:31
Ne, imam zdravniški poseg, nek pregled, pa moram bit na strogi dieti. hribovc61
|
Hribovc, zdrži , pa veliko sreče pri posegu
2. feb 2017 12:44
Smarty, dobro si tole spekla in skuhala!
Hribovc, saj pravjo, da se sčasoma želodec skrči, pa lažje zdržiš!
Pri nas danes telečji trakci v omaki, skutin štrukelj, mešana solata, torta.
2. feb 2017 13:00
Danes: zelenjavna juha cvetača z lečo in piro
palačinke z marmelado in čokoladnim namazom,
2. feb 2017 13:23
Četrtek:
Pozdravček!
2. feb 2017 15:39
Tudi pri nama zelenjavna juha - brokoli, cvetača in palačinke z nutelo
2. feb 2017 16:42
Nedelja: koruzna juha, goveja juha z zdrobovimi knedlni, pažen krompir, rizi.bizi, pečen piščanec, pohani piščančji zrezki, praženi lignji s česnom, frigani lignji, mešana solata, .
bilo je kosilo za razširjeno družino, tokrat nisem kuhala jaz.
Ponedeljek: goveja juha, goveji zrezki v naravni omaki, testenine, zelena solata.
Torek: zajček v smetanovi omaki, pražen krompir, radič in lečina solata.
Sreda: pražena sv. jetra, kisli feferoni in ..
Danes: tople kumare s krompirjem.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Hrustljav rogljiček s sladoledom