6. jan 2017 19:44
Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata, krema za princeske
6. jan 2017 19:44
Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata, krema za princeske
6. jan 2017 19:47
Včeraj:
Makaronovo meso, velika skleda zeljne solate
Danes:
Pasulj
6. jan 2017 20:06
Danes na ta hladni dan:
kosilo: goveja juha, piščančje krače s sladkim krompirjem in rdečo peso v pečici, skleda zelene solate, presna rdeča pesa v solati
večerja: za naju solata z avokadom, čebulo, česnom, pinjolami, paradižnikom in mozzarelo, za otroke pa zdrob s kakavom in vroči kakav
Jutri bo: goveja juha z domačimi rezanci, bolonjska omaka in testenine, solata
za nedeljo pa še iščemo ideje :)
7. jan 2017 11:35
Danes: kisla repa, krvavice, pire
7. jan 2017 12:23
Danes zame kokošja juha z žlinkrofi ( sem jih zadnjič naredila iz govedine in zamrznila) za fanta pa goveja z rezanci, zraven bodo testenine s paradižnikovo omako, za moža še z dodatkom zelenjave in čilija, meso iz juh, motovilec z jajčki
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07. 2017 16:33
7. jan 2017 12:40
Napadla me je bolezen in se me pošteno lotila, vse kar sem si skuhala, je segedin, ki ga bom imela za tri dni in čaj si sproti kuham.
Torej menu tega vikenda je segedin skupaj s kislo smetano, v kateri se skriva strt česen in poper.
7. jan 2017 13:16
Sobota:
Pozdravček!
7. jan 2017 13:34
Zdaj je pravi čas za govejo župco, tudi pri nama danes, meso iz juhe in tenstan krompir, rdeča pesa. Kasneje bo še jabolčni štrudel.
Dober tek in grejte se lepo doma, kakšen dober čaj tudi ne bo odveč, pa četudi niste bolni! pa dolge
7. jan 2017 15:50
Včeraj smo imeli govejo juho, skutne štruklje in kompot iz jabolk in borovnic
danes pražen krompir, pečenica, solata iz mešanice radičev
za večerjo popražen por in paprika z domačim kruhom( ravno diši iz pečice)
jutri bo goveja juha, puran in piščanec s krompirjem, porom, papriko... - iz pečice, solata kot danes
7. jan 2017 16:36
Moram se pohvaliti, da je bilo kokošje meso v zelenjavni omaki ( jaz sem imela ajdove testenine) odlično.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Pirin kruh s semeni