20. dec 2016 20:00
trixi,jutri bova midve tudi jedle fižolovo juho,verjetno z rezanci in palačinke z domačo marmelado
naša mama je rekla,da je fižol namesto mesa
20. dec 2016 20:00
trixi,jutri bova midve tudi jedle fižolovo juho,verjetno z rezanci in palačinke z domačo marmelado
naša mama je rekla,da je fižol namesto mesa
20. dec 2016 20:20
Danes: pečen krompir v oblicah , pražena zelenjava, zrezki, solata
20. dec 2016 21:17
Včeraj pica iz bližnje picerije, polovica s lignji, polovica z brežolo
danes goveji zrezki v gorčično-smetanovi omaki, pire in mešana solata
21. dec 2016 12:30
Danes: ričet s prekajenimi rebri, domač
piškoti
21. dec 2016 13:35
Danes kisla repa, zelje, za enega pol pečenice, za naju s sinom kos piščanca, krompir v kosih
21. dec 2016 13:43
Sreda:
Pozdravček!
21. dec 2016 18:02
Danes sem naredila dolenjsko pristavljenko, sicer malo po svoje, ker nisem dala toliko maščobe in ocvirkov sploh ne, ampak se je kuhalo in dišalo, da je bilo joj. Potem pa še rozinov šarkej. Ta pristavljenka se bo jutri spremenila v kremno zelenjavno juho, potem bo pa ena pica margerita, da ne bomo prehitro lačni.
21. dec 2016 18:24
Za zajtrk sem jedla belo kavo (Divka) in rožičevo potico, kosilo oz večerja pa goveja juha, meso in korenje skupaj s čebulo v solati ter kava in decemberski piškot
21. dec 2016 19:42
Danes: polpeti, stročji fižol s paradižnikom, polenta, solata, črtasti puding
22. dec 2016 7:48
Včeraj: puranji zrezki z mocarelo in paradižnikom, pire krompir, pečena zelenjava, solata,
danes: rižota z morskimi sadeži, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo