25. nov 2016 15:42
Najbolj enostavno kosilo: polnozrnate testenine & na cesnu popecen na soncu vlozen paradiznik + feta sir (7min in kosilo je narejeno :)
25. nov 2016 15:42
Najbolj enostavno kosilo: polnozrnate testenine & na cesnu popecen na soncu vlozen paradiznik + feta sir (7min in kosilo je narejeno :)
25. nov 2016 16:55
mamka je napisal/a: |
Danes: postrv in priloga (kuhan krompir v kosih, ohrovt korenje). mamka
|
Hudo, lepo zapečena postrv , priloga minimalistična, lepo dekorirano. Ovce na krožniku - zanimivo....
25. nov 2016 17:29
Leschnik je napisal/a: |
Najbolj enostavno kosilo: polnozrnate testenine & na cesnu popecen na soncu vlozen paradiznik + feta sir (7min in kosilo je narejeno :) Leschnik
|
Katere testenine pa uporabljaš? Moje se večinoma kuhajo nekje med osem in deset minut
lp
25. nov 2016 17:35
naor je napisal/a: |
Kako pa to dobro izgleda! Danes sem pa naredila nekaj podobnega krompirjevi musaki, le da je bilo brez mesa. Solata obvezna in za vsakega pol kranjske.
naor
|
naor, če si s tem mislila na mojo pašto, okus je še boljši od izgleda
Tale nedolžna musaka, si med plasti krompirja dala le polivko?
Danes : sveta ribica, cvetača, špinača in radič s fižolom
Meso sem seveda spekla, na hitro in ne gre, da bi čakalo na fotošuting
lp
25. nov 2016 17:39
naor je napisal/a: |
Kako pa to dobro izgleda! Danes sem pa naredila nekaj podobnega krompirjevi musaki, le da je bilo brez mesa. Solata obvezna in za vsakega pol kranjske.
naor
|
A ni to varianta na krompirjev gratin (kartoffel gratin)?
Aja, da ne bi kdo mislil, da je kaj narobe s tem krompirjem: Verjetno moj najljubši način priprave.
25. nov 2016 18:59
Najprej Miška: točno na tvojo pašto sem mislila! Vanja, točno, krompirjev gratin. Vse kot po receptu, le rožmarina nisem imela. Meni je iz krompirja itak vse dobro.
25. nov 2016 19:53
Danes: kruhovi cmoki, piščančji paprikaš, solata
26. nov 2016 9:57
Danes pecene piscancje prsi, krompir v kosih, brokoli, solata in jabolcna potica
26. nov 2016 12:00
Danes: domača pica, za moza
26. nov 2016 15:20
Mi pa smo se danes razvajali na kosilu za hčerkin rojstni dan- meni je extra kuhar pripravil škampe na buzaro, hči je piščanca v smetanovi omaki s praženim krompirjem, sin pizzo, mož pa je kosilo - goveja juha, zrezek, pražen krompir, solato, pa vsi sladico.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Svaljki s čemaževim pestom