20. nov 2016 10:17
Danes bo pri naju nedeljsko kosilo:
goveja juha (še ne vem, kaj bom v njo zakuhala ) tenstan krompir, govedina iz juhe in zelenjava, skleda mešane solate.......čist nič sladkega ne bo.....pravijo, da to sploh ni zdravo....
20. nov 2016 10:17
Danes bo pri naju nedeljsko kosilo:
goveja juha (še ne vem, kaj bom v njo zakuhala ) tenstan krompir, govedina iz juhe in zelenjava, skleda mešane solate.......čist nič sladkega ne bo.....pravijo, da to sploh ni zdravo....
20. nov 2016 12:27
Danes: pečeni kotleti, tenstan, endivija in radič s
ponarejena gibanica
20. nov 2016 13:02
Nedelja:
Pozdravček!
20. nov 2016 15:17
Včeraj: bodoča tašča je skuhala sarme, jaz sem spekla dve slastni pecivi
Danes: klasično slovensko nedeljsko kosilo, goveja juha, pečeno meso (pišče), pečen krompir in solata, sladica od včeraj ter kava.
20. nov 2016 15:22
Danes goveja juha z domačimi na roke zrezanimi rezanci, lazanja iz domačih testenin, mešana solata
20. nov 2016 15:59
Pri nas danes v poletnem stilu - goveja juha z rezanci, nato pa žar - čevapčiči, kotleti, piščančji ražnjiči in hrenovke, ponfri ter solata iz domačega paradižnika - šeza eno solato ga bo.
20. nov 2016 19:50
Anka, prvič vidim sarme v paradižnikovi omaki. Zgleda pa njami! Danes sva jedla bolj po taborniško: porovo kremno juho s krompirjem, kuhano kračo s hrenom in kruh. Isto kot včeraj. Jutri bom pa kaj dobrega skuhala, tale krača je res samo za dvakrat na leto.
20. nov 2016 20:30
naor,tudi jaz delam sarme v paead. omaki,sicer bolj gosto kot je Ankina-kako pa ti narediš sarmo?
21. nov 2016 0:05
Sarmice dam kuhat: eno plast zelja, eno plast sarm, eno plast zelja...Dodam suho meso, malo zalijem z vodo in vse skupaj polijem še s podmetom, kamor dam še kakšno žličko sladke paprike za barvo, paradižnika pa ne. Moč navade.
Pravkar je pečeno pecivo na suho. Hvala Mopsika. Prvič. Izveste jutri, če je užitno.
21. nov 2016 8:03
naor ja stvar okusa in navade
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Lečin curry s kruhovimi cmoki