3. nov 2016 13:04
Danes: pasulj s kranjsko , domač
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
3. nov 2016 13:04
Danes: pasulj s kranjsko , domač
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
3. nov 2016 13:31
Danes čemažev pesto s testeninami in mešano solato, jutri boranja, v soboto martinova gos (vem, da prehitevam), mlinci, rdeče zelje, v pečici pečena hokaido buča, česnova omaka, gibanica, vinček...
malaga
3. nov 2016 14:32
Mariniran jezik, .
dari
3. nov 2016 16:13
Krompirjeva musaka z mesom, papriko, korenjem... radič štrucar in
spodbe
3. nov 2016 16:33
Malo goveje juhe, veliko ješprenja (z lečo, špinačo, šampinjoni, grahom, paradižnikom...)
lp
mzm
3. nov 2016 17:18
Kje pa je vilica? Če ne bom kar s prsti, izgleda božansko!
Midva sva tudi jedla in to špagete bolognese in kitajsko zelje z vročim krompirjem v solati. Res super solata, prav užitno je tole zelje.
naor
Sporočilo je spremenil(a) naor dne 03.nov 2016 21:54
3. nov 2016 17:45
Včeraj smo se razvajali na poti domov v eni dobri gostilni blizu Kozine. Jaz njoke s tarfufi- njam božansko dobri so bili in poskusila tartufovo pivo....moja dva pa golaž z rezanci in njoki...
Danes doma, goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zeljna solata in motovilec ( brrr kako hladno je bilo na vrtu)
Jutri pa ima sin rojstni dan....Dopoldni prideta hčerki na narezek, za kosilo pa še ni ideje...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
3. nov 2016 18:21
Zelenjavno/piščančja juha s testenimi cmočki, palačinke z nutelo in sladko smetano.
pirnica
3. nov 2016 18:42
danes goveji zrezki v omaki, pire in motovilec z vrta
3. nov 2016 19:10
Danes pri nas:
goveja juha z ribano kašo
špageti s paradižnikovo omako
pečena kokošja berdca
regratovo radičeva solata s krompirjem, česnom in bučnim oljem
pozno popoldan: sadna tortica in kava s smetano v prijetni družbi
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Jernejeva sadna torta s smetano