25. okt 2016 17:23
Katrca11 je napisal/a: |
Miška, zakaj pišeš že pri drugem receptu: Še zadnjič? Ali misliš nehati jesti? Katrca11 |
piše tudi "v tej sezoni"
@Dragička, tvoje kosilo je pa res neviđeno
lp
mzm
25. okt 2016 17:23
Katrca11 je napisal/a: |
Miška, zakaj pišeš že pri drugem receptu: Še zadnjič? Ali misliš nehati jesti? Katrca11 |
piše tudi "v tej sezoni"
@Dragička, tvoje kosilo je pa res neviđeno
lp
mzm
25. okt 2016 18:11
Jota, pohane šnite (se ne spomnim, kako se bolj fino reče), pečen kostanj
pirnica
25. okt 2016 18:45
pirnica je napisal/a: |
Jota, pohane šnite (se ne spomnim, kako se bolj fino reče), pečen kostanj pirnica |
Jaz tudi ne, Pirnica, mi smo vedno rekli-pohane šnite-ne vem, meni čudno zveni, recimo, ocvrt kruh z jajci.
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
25. okt 2016 18:46
pirnica je napisal/a: |
Jota, pohane šnite (se ne spomnim, kako se bolj fino reče), pečen kostanj pirnica |
Itak je boljše po domače, tako ziher vsi razumemo
danes goveja juha iz zaloge z vlivanci, pečen piščanec, pečen krompir, na pari kuhana zelenjava (brokoli, cvetača, grah) in zelena solata
25. okt 2016 18:58
Danes pri nas, zelo pozno kosilo:
goveja juha z govedino iz juhe in ribano kašo ter korenčkom
skutni štruklji z omako iz pečenih jabolk, kutin in izabele.
rimljanka
26. okt 2016 8:45
Imam odlicno idejo za kosilo! Sem kupila nojeve steake, je spet rejec pri nas. Pripraviš ga en, dva, tri. Popeces na vsaki strani 1 minuto in potem ponavljas, odvisno kaj zelis medium ali bolj peceno. Pazi, da ponev ni prevroca.
tamtom
26. okt 2016 11:00
MORA skuhat gobjo juho (ket tko Trixi hoče) in pa mešano rižoto..mal meska mal zelenjave....
A bo v redu Trixi ????
hribovc61
26. okt 2016 12:50
Včeraj pri nas: noro dobra kremna juha iz gomoljne zelene in krompirja,...res noro dobra, delal pa jo je mož, ki skoraj ne kuha ter skutni štruklji z drobtinami.
Danes: pečen piščanec (polovička), riž jasmin in radič s fižolom
Jutri: puran v smetanovi omaki, ajdova kaša ter mešana solata (radič, zelje, korenje, koruza, jajce)
Lepo poldne vsem....
Ossi
26. okt 2016 13:01
Sreda:
Pozdravček!
26. okt 2016 13:18
hribovc61 je napisal/a: |
MORA skuhat gobjo juho (ket tko Trixi hoče) in pa mešano rižoto..mal meska mal zelenjave....
A bo v redu Trixi ???? hribovc61 |
Ja, seveda komaj čakam na en krožnik zame. Jaz imam sicer zraven rada ajdove žgance, ampak tudi rižoto obožujem.
No, kosilo zame je rešeno.... Drugače pa danes - ostanki makaronflajša za enega, mesni torteline sirovo omako, palačinke, mešana solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 26.okt 2016 13:20Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Sladki greh