21. okt 2016 13:20
Danes: grahova juha z zlatimi kroglicami, puranji golaž ali praženo sladko zelje s svežo rdečo papriko in čilijem, polenta, endivija in rukola.
Katarinči
21. okt 2016 13:20
Danes: grahova juha z zlatimi kroglicami, puranji golaž ali praženo sladko zelje s svežo rdečo papriko in čilijem, polenta, endivija in rukola.
Katarinči
21. okt 2016 13:25
Pri meni se kuha kurja juha. Zame bo meso iz juhe in motovilec z zeljno solato. Moja dva pa meso po dunajsko in pražen krompir.
Pa tiramisu malo kasneje.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21.okt 2016 16:34
21. okt 2016 13:55
Petek:
Pozdravček!
21. okt 2016 14:37
hribovc61 je napisal/a: |
je danes osvajal vesolje................beli planet..........slikca sledi jutri........
aja, za kosilo je bil sendvič.....na današnji dan se mi ne ljubi kuhat.........bi šel pa na kosilo k Mopsiki.......
jutri se pa crkla nekje proti Vranskem............
hribovc61 Sporočilo je spremenil(a) hribovc61 dne 21.okt 2016 13:19 |
Ti kar pridi, pri meni je vedno dovolj skuhano še za enega.
mopsika
21. okt 2016 16:17
je danes osvajal vesolje................beli planet..........slikca sledi jutri........ |
A gre slučajno za kokosov Raffaello planet?
Katarinči
21. okt 2016 16:36
Danes: pirina mineštra s popečenim ajdovim kruhom
(nista le dva koščka pod mineštro jih je precej več), livanjski sir, olive, voda
lp
mzm
21. okt 2016 18:12
je danes osvajal vesolje................beli planet..........slikca sledi jutri........
aja, za kosilo je bil sendvič.....na današnji dan se mi ne ljubi kuhat.........bi šel pa na kosilo k Mopsiki.......
jutri se pa crkla nekje proti Vranskem............
hribovc61 Sporočilo je spremenil(a) hribovc61 dne 21.okt 2016 13:19 |
Hribovc je delal raffaello kupolo sem pri oknu.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21.okt 2016 18:15
21. okt 2016 19:38
danes golaž iz zaloge, široki rezanci, pesa v solati
21. okt 2016 21:26
Kosilo danes: Skuhano med potjo, pogreto in postreženo doma
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
21. okt 2016 21:39
Kuha se sočni goveji golaž /sarabande/ kar nekaj časa se bo še , gre jutri na planino za pridne delovne mravljice.....kaj bo pa za prilogo???? Polenta, široki rezanci in paradajz solata
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci