9. okt 2016 12:13
Danes bo: kremna juha iz buče in krompirja, pedoče(dagnje) zame in pica za termitka, sem tko zelo delovno razpoložena pol greva pa na praznovanje
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
9. okt 2016 12:13
Danes bo: kremna juha iz buče in krompirja, pedoče(dagnje) zame in pica za termitka, sem tko zelo delovno razpoložena pol greva pa na praznovanje
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
9. okt 2016 12:33
Danes: ocvrte perutničke, pečen in paprike, domač motovilec, endivija in radič.
skutino pecivo za pozrešne sosede
mopsika
9. okt 2016 12:55
Po končani trgatvi je sledilo tole:
goveja juha z rezanci,
pražen krompir in mlinci,
pečena , , in ocvrti piščančji zrezki,
gobova omaka,
endivija, in paradižnikova solata,
čokololadne marscapone kocke, donavski valovi, bela pita, orehova potica,
sirovi kifeljčki in polžki z rozinami
Balenka
9. okt 2016 13:04
Balenka, a spet...
Nedelja:
Goveja juhica od včeraj;
grški rizolini, grah/paprika omaka,
govedina iz juhe, morski sadeži s česnom;
zelena solata.
Pozdravček!
9. okt 2016 13:38
Balenka, ali se ne bojiš, da bo počasi začelo zmanjkovati hrane v vašem koncu? Ob takih jedilnikih!
Katrca11
9. okt 2016 14:25
Balenka še ni konec pojedin?
Pri nas danes ne kuhamo fanta sta šla iskat hrano v kitajsko....Sva bolj delavno razpoloženo pa ni časa za kuhanje..
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
9. okt 2016 17:55
Pri nas smo praznovali, goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, pečen piščanec, tenstan krompir, šampinjoni in brokoli z gorgonzolo, kuhan brstični ohrovt, zelena solata in motovilec, čokolada-višnja
9. okt 2016 21:13
Včeraj smo imeli bučno juho, goveji golaž s skutinimi cmoki, mešano solato iz vrta in domače "ježke". Danes smo imeli piščančjo obaro in jabolčni zavitek, jutri pa bodo testenine po bolonjsko in solata.
LP, Saša
Mir in dobro!
10. okt 2016 12:24
Danes:prezganka, ostanki ocvrtih perutničk, prazen , domača endivija,radič in motovilec
zadnji koščki skutinege peciva
mopsika
10. okt 2016 12:44
Drage moje, tole se pa ni skuhalo na mojem "šporhetu", ampka tam na trgatvi pri moji svakinji. Jaz sem v soboto pri pripravi tokrat sodelovala pri solatah, drugo je naredila svakinja in njena hči, na koncu pa sem pomivala posodo za 20-imi trgači. Skratka, trgatev je bila lepa, kosilo neznansko dobro, druženje po kosilu pa tudi enkratno. Uživancija cel dan.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Tortilje s pivsko omako iz čokolade