7. sep 2016 12:41
Danes: makaronflajš, endivija, breskve.
mopsika
7. sep 2016 12:41
Danes: makaronflajš, endivija, breskve.
mopsika
7. sep 2016 15:23
Danes goveja juha z zvezdicami, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata z radičem
Jaz pa sem zjutraj dobila obvestilo, da so v ribarnici dobili sveže sardone in sem si jih poleg juhice popekla, v solato pa sem dala še kuhan krompir in semena. Preostanek pečenih ribic pa bo šel v marinado...samo še recept poiščem....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
7. sep 2016 15:30
danes panirani piščančji fileji, pečen krompir in paradižnikova solata s papriko
7. sep 2016 18:46
Danes pri naju: juhice je zmanjkalo, bila je mrežna pečenka, spasiran zelenjavni zosek, tenstan krompir in mešana solata... nič sladičke...zame pol kile fig, za termitka kilo bosanskih sliv...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
7. sep 2016 20:38
Sreda:
Za razširjeno družino: filane paprike, pire krompir:
Pozdravček!
8. sep 2016 6:47
Včeraj: mesni sataraš, pire krompir, paradižnikova solata, domače grozdje
Danes: Gobova kaša, paradižnik v solati
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)
8. sep 2016 12:41
Midva s sinom bova svedrčke s paradižnikovo omako, mož pa kislo zelje v solati, pol kranjske klobase in kruh.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
8. sep 2016 12:53
midve pa danes ocvrt krompir,pečena vratovina,zelenjava(korenje,bučke,jajčevec),endivija in rdeč radič s fižolom
in koruzo
lep dan!
čebulka
8. sep 2016 13:06
Včeraj še malo prisiljenega zelja s fižolom.
Danes: pražen krompir, pečena vratovina in paradižnikova solata.
Balenka
8. sep 2016 14:16
Danes: juha iz hokaido buče, pečena krača(kupljena, vednar odlična!!), paradižnikova solata
Domače slive in
Jutri: pica v lokalni picerjij in malo na off po burnem tednu
OssiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Jagodni cmoki z makovim sladoledom