18. avg 2016 13:47
Danes juha, dunajski zrezki (puran), pomfri in zelena solata
Jutri: juha iz hokaido buče, slivovi cmoki
Sladica: kompot
Ossi
18. avg 2016 13:47
Danes juha, dunajski zrezki (puran), pomfri in zelena solata
Jutri: juha iz hokaido buče, slivovi cmoki
Sladica: kompot
Ossi
18. avg 2016 14:16
Danes goveja juha z zlatimi kroglicami, paradižnikova omaka, svedrčki, zelena solata
Eden bo pa še včerajšnjo golaževo juho, kruh, domačo papriko
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
18. avg 2016 16:18
Danes pri nas:
cvetačna juha s kruhovimi kockami
džuveč
radič v solati
rimljanka
18. avg 2016 17:54
Za naju danes: EXTRA pečene rebrce po mehiško (oba obožujema res zelo zapečene ), riž in pesa
sabinčica
18. avg 2016 18:02
Danes: sardelice in krompirjeva solata.
mamka
18. avg 2016 18:31
danes makaronflajš in mešana zelena solata
18. avg 2016 21:48
Od sobote sem kuhala na drugi lokaciji :
- sobota: safalade in paradižnikova solata
- nedelja: alpska juha, pečen krompir s perutkami, popečene bučke in šampinjoni, zelena in kumarična solata, vanilijev puding
- ponedeljek: široki rezanci z gobovo omako iz šampinjonov, malo krompirja in čevapčiči, paradižnikova solata
- torek: alpska juha, rižota, rdeča pesa
- sreda: kuhan kompir, pečene hrenovke, paradižnikova solata
- danes: plošča Donat v zadarski restavraciji
- jutri spet kuhamo doma.
Balenka
18. avg 2016 22:52
Končno sem si vzela čas za Kulinariko. Vidim, da me eni pogrešate. Zelo sem vesela, da se spomnite še name. Jaz sem predala kuhalnico svoji tašči, da nam zdaj ona kuha. Moram reči, da mi je zelo všeč, da pridem iz službe in me toplo kosilo že čaka na mizi. Prav razvajena že postajam. Kuham še ob vikendih, a velikokrat kam gremo in zato so ti kuharski vikendi tudi bolj poredki. Še vedno pa vsa kosila, ki jih pripravim (čeprav jih je zelo malo), objavljam na blogu, čeprav ne pišem več opisov.
Ker imam na vrtu kar nekaj svoje zelenjave, sem začela taščo uvajati v kuhanje zanjo bolj eksotičnih jedi, kot je blitva in koruza. Danes je tako prvič pripravila kremno blitvo in ji je super uspela, pa še vsi jedci so bili zelo zadovoljni.
Lep pozdrav vsem.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
18. avg 2016 23:52
Lepo pozdravljena, Mojezlato, ja te pogrešamo zelo, ampak kaj češ, se stvari v zivljenju spremenijo, za taščo, sedaj grem pa takoj brati tvoj blog, se ze veselim, ze dolgo časa ga nisem, lep pozdrav
mopsika
19. avg 2016 8:49
Moje zlato, tudi jaz te zelo pogrešam, a kot je rekla Mopsika, stvari se spremenijo. Lepo, da si se oglasila in še naprej uživaj v kuhinji, da ne boš čisto pozabila vrteti kuhalnico!
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Hempy polenta