6. avg 2016 14:35
Danes ob burji juha iz vrečke, popečeni koščki perutnine in svinjine, popečen krompir, dušene bučke, paradižnikova solata, vino, voda, limonada
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
6. avg 2016 14:35
Danes ob burji juha iz vrečke, popečeni koščki perutnine in svinjine, popečen krompir, dušene bučke, paradižnikova solata, vino, voda, limonada
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
6. avg 2016 14:51
Danes sva imela-golaž iz zaloge,testenine metuljčki in mešano solato.
Jutri bo goveja juha z rezanci,pražen krompir,pečeni sv.kareji in kumarice s krompirjem ter paradižnikova solata s papriko in čebulo.
MOJE ZLATO zelo te pogrešamo,saj forum brez tebe ni več popoln,zelo pogrešam tvoje napotke za vsakdanja kosila,upam,da se še oglasiš in nas razveseliš.
mojih6
6. avg 2016 16:15
danes pečen piščanec, pečen krompir in radič z zeljem v solati
jutri piknik
6. avg 2016 19:24
Grahova juha, losos, endivija s krompirjem, ledena kava.
Sonja
6. avg 2016 20:31
Moje zlato....jaz te tud pogrešam, pa ežoja... pa Brandiča....pa še koga...........ne da se mi več igrat Tome Avgusta...žal... uživajte, tam kjer se zadržujete, pa spomnite se kdaj, pa kaj napište.....
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
6. avg 2016 21:18
Včeraj: zelenjavna juha, ajdovi- skutini štruklji, zelena solata, paradižnikova solata
Danes: zelenjavna juha, bučkin narastek s kruhom, piščančjim in puranovim mesom, zelena solata, kumare
Jutri: meso z žara, pečen krompir, zelena, kumaričina in paradižnikova solata, bučkina rolada, borovničevi mafini brez glutena
NENA58
6. avg 2016 21:28
jao babka 1951 jaz tudi pogrešam ežoja pa njegove ribice ,pa čorbice nič ne vemo kaj je z njim
upam da je v redu in se kmalu oglasi pa brendo in njegova kosila... ah nič več ni kot je bilo....
lp vsem
čebulka
6. avg 2016 23:08
pleskavice, pomfri in paradižnikova solata, tiramisu
Balenka
7. avg 2016 12:16
Danes: pečenka, pečen, endivija, breskve.
mopsika
7. avg 2016 12:37
Včeraj: kumare v omaki, pire krompir in ledena kava za na konec.
Danes: goveja juha z vraničnimi knedlčki, meso na žaru (perutničke, svinjska reberca, nabodala), zelenjava n ažaru (koruza, bučke, paprija), solata (zelena, rdeča pesa, paradižnik, korenje), ajdovi štruklji, bučkin štrudelj
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Indijska vegetarijanska skleda