6. jun 2016 18:37
Danes: zelenjavna juha
skleda radiča s fižolom in proti fizični, predvsem pa psihični utrujenosti, še kokosove rezine
lp
mzm
6. jun 2016 18:37
Danes: zelenjavna juha
skleda radiča s fižolom in proti fizični, predvsem pa psihični utrujenosti, še kokosove rezine
lp
mzm
6. jun 2016 18:49
Včeraj: bistra zelenjavna juha s kroglicami, zajček v smetanovi omaki z brusnicami, široki valoviti rezanci, solata ledenka, češnje.
Danes: moji jedci ponovili vajo od včeraj, namesto češenj jagode, jaz pa solato kot samostojen obrok: ledenka s koluti svežih kumar, rukolo, trdo kuhanim jajcem in drobnjakom
Katarinči
6. jun 2016 20:57
Danes: koruzna pita z morskimi sadeži, solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)
7. jun 2016 10:41
Včeraj čebulna juha potem pa čevapi, ajvar, kruh.
Danes svinjina v par. omaki z rdečim fižolom, riž, solata.
Lp,
ursiii
7. jun 2016 12:15
Danes: špageti z bolonjsko omako, domača solata, jagode.
mopsika
7. jun 2016 13:18
Čičerikin curry in basmati riž, za posladek vetrci iz čičerikine vode. Sem morala poskusiti to čudo in dejansko niso švoh :) Edina napaka je bila, da sem jim pustila premalo prostora in so se sprijeli, ampak nič zato :) Vem za drugič.
RadaJem
7. jun 2016 13:49
Danes: Mlečne murke s krompirjem v oblicah :)
Moro
7. jun 2016 17:49
Danes goveja juha z rezanci, zrezki s sirom, popečen krompir z dušeno čebulo, zelena solata s fižolom
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
7. jun 2016 18:36
danes pečen piščanec, pečen krompir v pečici, sataraš z bučkami in zelena solata z rukolo
jutri bojo pikantne perutničke, bučke s paradižnikom in sirom in zelena solata z rukolo in tržaškim solatnikom
7. jun 2016 18:51
Danes bo:
skleda zelenega radiča s fižolom, voda in teran
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hot dog v listnatem testu
Masleni brizgani piškoti