6. nov 2005 12:25
Nedelja: goveja juha z grahom in rižom, gamsova pečenka, tenstan krompir, solata, malinovi mufini Ponedeljek: sarme, krompir v kosih
6. nov 2005 12:25
Nedelja: goveja juha z grahom in rižom, gamsova pečenka, tenstan krompir, solata, malinovi mufini Ponedeljek: sarme, krompir v kosih
6. nov 2005 13:50
Danes: kislo zelje, pire krompir, hrenovke, ostanki zelenjavnih zvitkov tjas
6. nov 2005 16:39
ponedeljek: dušena govedina, široki rezanci, radič s krompirjem, grške medene rezine Julija
6. nov 2005 17:07
kiselo zelje kuhano sa dimljenim svinjskim nogicama žganci svinjski šnicli na naglo (v naravni omaki!?) Lidija...
6. nov 2005 17:08
Julija, kakve su to grške medene rezine? Lidija...
7. nov 2005 11:59
Kiselo zelje, kuhan krumpir (ili pire), pečenice ili kuhana kranjska kobasa. Za mene - krastavci na salatu s dressingom. Lidija...
7. nov 2005 12:05
petek: gobova juha, solata, palačinke z ribezom in kislo smetano sobota: musaka, solata nedelja: goveja juha, pražen krompir, čežana, svinjski kremenatli polnjeni s suhimi slivami, motovilec danes: NE VEM, tamala dva imata zobozdravnika, potem pa še govorilne ure lp Alenka Sporočilo je spremenil(a) ALENKA_D dne 07. nov 2005 12:06:47
7. nov 2005 12:41
Lady L, ti pošljem na zasebno pošto, da me kdo ne obtoži, da sem mu ukradla recept. lp Julija
7. nov 2005 14:14
Včeraj: rosbif v naravni omaki, pečen krompirček in korenček, kuhana cvetača in zelje v solati. Za polsladek pa torta stracciatela. ===
7. nov 2005 17:21
Danes: puran s sirom v naravni omaki, široki rezanci, zelena solata tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem