18. nov 2003 14:43
Končno je bila čičerika na meniju.
18. nov 2003 14:43
Končno je bila čičerika na meniju.neznan uporabnik
18. nov 2003 15:54
Kako je bila pripravljena čičerika?
18. nov 2003 21:54
Puranji zrezki v omaki, ter predhodno pripravljena leča v solati. Njam! LP Plemka
18. nov 2003 22:04
Cvetačna juha, sirov štrudel, jabolčna čežana. LP cervus
19. nov 2003 13:43
Danas bude kiselo zelje s grahom i suhim rebarcima, a za prilog krumpirove valjuške. LP, Lidija...
19. nov 2003 14:59
Včeraj: Barilline školjkice z dimljenim lososom v smetanovi omaki in pisana solata (zelen in rdeč radič) z olivnim oljem in z veliko česna. Danes na žalost ne bo časa za kuhanje. Sendviči... Vesna
19. nov 2003 20:01
Krpice z zeljem, sesekljani zrezki. lp cervus
19. nov 2003 20:53
Springflower, ali mi lahko prosim napišeš recept za dimljenega lososa v smetanovi omaki?! dva tedna nazaj sem poskusila testenine s takšno omakco v pizzeriji tunel in so mi bile ful všeč, tako da lepo prosim za recept..... LP Zala
20. nov 2003 11:13
Z veseljem, takole gre - 1dl tekočega jogurta in 1dl kisle smetane malo povreš na majhnem ognju, dodaš 2 nasekljana stroka česna, malo svežega peteršilja, še malo povreš dodaš koščke dimljenega lososa (tamali vakum paket) in še malo povreš. Midva testenine potem kar streseva v omako, vse skupaj zmešava in čez naribava parmezan. Tole je za dve osebi, recept pa je iz Miline posebne izdaje "Ljetne testenine" Včeraj sva zvečer kljub vsemu na hitro ocvrla v naprej pripravljene kanelone in zraven pojedla rdečo peso. Danes imava telečja jetrca, pražen krompir in radič. Da ne bo pomote, kuha ponavadi Tomaž, boljša polovica, jaz pa sem večinoma idejni vodja, zbiram recepte, čedno lupim zelenjavo, sekljam in podobne tehnične zadeve, spečem kaj sladkega, predvsem pa sem računalničar v družini. Hi hi... Vesna
20. nov 2003 13:22
Danes: telečji paprikaš, polnozrnati špageti z okusom po baziliki in česnu (kupila v soboto v italiji) in rdeča pesa... Jutri:zelenjavna juhca, ajdovi štruklji z jogurtovo omako...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Pohorska gibanica