4. dec 2019 18:00
Danes repa, pire krompir, za naju s sinom puranji zrezek ( pozabila slikat, ker sem pekla piškote), za moža pečenica.
4. dec 2019 18:00
Danes repa, pire krompir, za naju s sinom puranji zrezek ( pozabila slikat, ker sem pekla piškote), za moža pečenica.
4. dec 2019 20:23
Danes: prežganka in palačinke s slivovo marmelado :) pa seveda kavica :)
4. dec 2019 20:45
Dragicka, po katerem receptu delate te skutne pogacice? Krasno zgledajo
Danes smo jedli porovo skutni burek, solata.
Jutri bomo imeli govejo juho z domacimi rezanci, zafranovo risotto, zelena solata.
Lep vecer vsem
5. dec 2019 11:51
Danes: "zmešana" zelenjavna juha :
, por, rdeča paprika, brokoli,
z rdečo lečo
kupljeni slivovi in marelični cmoki , na maslu z drobtinicami
kompot s
5. dec 2019 13:40
Četrtek:
Piščančja juhica; špageti s šalšo; mešana solata (zelena solata, radič, črna redkev, paprika, popečene kocke kruha)
Pozdravček!
5. dec 2019 17:43
Danes pa bučni cmoki, v sebi skrivajo ocvirke, poleg pa grah in kislo zelje kot solata.
5. dec 2019 18:22
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki in rezanci, testenine z zelenjavno in paradižnikovo omako, mešana solata.
6. dec 2019 10:48
Danes: vampi iz zaloge
domač
6. dec 2019 13:06
Petek:
Goveji golaž, njoki, mešana solata:
Pozdravček!
7. dec 2019 11:11
Danes bo pri nas: bučna juha, pohanci z dobnjakovo polivko, krompirjeva solata z zeljem, jabolčna pita (že pečena) in marmorni kolač (se peče).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom